• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

12.07.2022

14:08

LJUBAV POČELA U NEZGODNOM TRENUTKU! Glumica Olga Odanović ispričala neverovatnu romantičnu priču s proslavljenim glumcem: Nisam bila spremna za to!

Novak Đurović

Kultura

LJUBAV POČELA U NEZGODNOM TRENUTKU! Glumica Olga Odanović ispričala neverovatnu romantičnu priču s proslavljenim glumcem: Nisam bila spremna za to!

Podeli vest

Istaknuta glumica Olga Odanović, koju je publika najbolje upoznala kroz lik Zlatane Raković u seriji "Selo gori a baba se češlja", ispričala je neverovatnu ljubavnu priču koja sa glumcem Draganom Petrovićem Peletom traje već više od 30 godina

Jedan od najskladnijih parova među glumcima definitivno su Olga i Pele, a glumica je sada ispričala da je njihova ljubav počela potpuno neplanirano i za nju čak i u veoma nezgodnom trenutku:

Foto: Ljubav i zdravlje/Promo/Ivo Andrić

On je bio njen lek... Olga i Dragan

- Radili smo zajedno u pozorištu i samo je jedan dan počeo da ide za mnom. Krenem kući, on za mnom. Ja mu kažem da moram strašno da žurim, živela sam tada sa bratom i drugaricom koja je bila Splićanka studirala je veterinu, ali on uporan: "Ne, ne samo da te ispratim". Meni nije jasno pa ga pitam: " Ne znam šta ti je odjednom, pratiš me do kuće, nema razloga. Kaže on: "Voleo bih da vidim gde živiš" i tako sve neke budalaštine. I dobro ništa, ja ga odbijem i tako to prođe. Sutradan ja dolazim na probu, nema nikog u vežbaonici. On sedi sam, pitam ga: "Gde su svi ovi ljudi", kaže: "Doći će oni malo kasnije". On je sve to tako ugovorio. I samo je izgovorio rečenicu: "Ja ću tebe da ženim", na šta sam mu ja odgovorila: "Ti stvarno nisi normalan". Čoveka uopšte ne poznajem - prisetila se početaka sa suprugom glumica, pa nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

Svi je pamte kao Zlatanu... Nada Blam, Olga Odanović i Ljiljana Stjepanović

- I onda smo tako par dana, to je sve jako kratko trajalo, sve se nekako brzo desilo. Nisam bila spremna za te neke muško-ženske ljubavne odnose jer sam prethodno imala priču koju sam jedva završila. Bila je duga i bolna i trebalo mi je neko vreme da budem sama i da malo otpatim. U stvari Pele se tu našao kao lek. Jako je bio uporan, uselio se kod mene za dva dana, doneo je mini stereo uređaj, neke stvari, strašno. Bilo je nenormalno lepo. Sećam se da sam otišla sa drugaricom na more, koje je bilo dogovoreno, imala sam život i pre Peleta, ali on je rekao ma kakvo letovanje, te je posle svega par dana došao kod nas u Poreč sa kumom koji nas je kasnije venčao - zaključila je Olga, koja je već više od tri decenije sa Draganom u skladnom braku, a nije tajna da se vole kao prvog dana.

Brak Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta nešto je čime se glumački par izuzetno ponosi. Nikada se iz doma emotivnih parntera nije mogla čuti ružna reč, niti su ih vezivali skandali. Mirna luka su jedno drugome i najveća podrška oduvek bili, a tako je i dan-danas.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija