• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

10.08.2022

11:34

GLUMAC I NJEGOVA SUPRUGA PALI SA ZGRADE! Misteriozna smrt potresa javnost, deca dozivala majku nakon njene pogibije!

Facebook printscreen

Kultura

GLUMAC I NJEGOVA SUPRUGA PALI SA ZGRADE! Misteriozna smrt potresa javnost, deca dozivala majku nakon njene pogibije!

Podeli vest

Smrt bračnog para, glumca Florinda Belija (35) i njegove supruge Ornele Šehi (28), skandalizovala je javnost s obzirom na to da su noć uoči smrti u stanu zgrade s koje su pali, slavili njegov rođendan

Albanski glumac i njegova žena stradali su padom sa 6. sprata, a okolnosti njihove smrti policija istražuje.

 

 

Florind i Ornela pronađeni su u dvorištu zgrade u Bronksu u subotu, 6. avgusta oko 9 sati ujutru, a 10 minuta kasnije proglašeni su mrtvima nakon što su ih identifikovali prijatelji i komšije.

Komšije su izjavile da su njihovi sinovi od dve i šest godina plakali za majkom nakon pada.

Jedan lokalni izvor rekao je za New York Post da je snimak pokazao da je Ornela prvo pala na zemlju, a potom i Florind nekoliko sekundi kasnije. U stanu navodno nije pronađena oproštajna poruka, a dok se čekaju rezultati obdukcije, policija istražuje da li je možda bilo znakova borbe.

 

 

Nekoliko komšija je opisalo glumca kao "besnog" čoveka, koji se "držao za sebe", a jedan policijski izvor rekao je za Post da je možda patio od mentalnog poremećaja.

- Postoje znakovi u stanu koji pokazuju da nije sve bilo u harmoniji, kao da nisu samo odlučili da ostave svoju decu i skoče - rekao je izvor.

Frenk Musumeci prisetio se trenutka kada je jedan njegov kolega shvatio da se nešto dogodilo dok je bio na pauzi. Rekao je da je čuo "bum, poput velikog komada čelika koji udara o zemlju". Onda je čuo klinca kako vrišti: "Mama, mama".

- Pogledao je preko kapije i video dva tela - dodao je Frenk.

 

Jedan komšija je rekao da je glumac na dan tragedije slavio rođendan.

Njihova prijateljica Elona se na Fejsbuku oprostila od glumca i izrazila žaljenje zbog njihove smrti i dece koju su ostavili iza sebe.

Ona se takođe pitala zašto je oduzeo sebi život, opisujući smrt kao "višestruku tragediju za koju nema reči utehe".

Još uvek nije potvrđeno da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, a policija istražuje sve moguće okolnosti, uključujući i dvostruko ubistvo. Par se sa dvoje dece pre četiri meseca preselio u tu zgradu, a vlasti do sada nisu primile izveštaje o nasilju u porodici.

Beliju je diplomirao na Univerzitetu umetnosti u Tirani, u Albaniji, i nastupao je na televiziji i u pozorištu pre nego što se preselio u SAD, izvestio je EuroNews Albania. Od pre dve godine, radio je na dve knjige i filmskom scenariju za koji se nadao da će predstaviti Netfliksu, navodi se u izveštaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17