• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

13.09.2022

14:42

"DOBRO JUTRO KATARINA I LAKU NOĆ JOŠ JEDNOM ZLIKOVCU!" Milena Radulović se OVIM REČIMA obratila Šolaji

printscreen

Kultura

"DOBRO JUTRO KATARINA I LAKU NOĆ JOŠ JEDNOM ZLIKOVCU!" Milena Radulović se OVIM REČIMA obratila Šolaji

Podeli vest

Glumica Milena Radulović pružila je podršku Katarini Šolaji koja je otkrila šta joj je sve radio trener Miloš Đukić

- Otkud sad ''toliko toga''? Samo se više ne ćuti. Neće se ćutati. Vremena se menjaju. Dobro jutro Katarina, laku noć još jednom zlikovcu - napisala je Milena Radulović na svom Instagram profilu.

Foto: printskrin/instagram/mileena_radulovic

Katarinu Šolaju je sa 15 godina napastvovao trener Miloš Đukić prvi put u klubu koji se tada nalazio u Rušnju.

- Ostali smo sami, i tada me je iznenada napao gurnuvši me, zatim legao preko mene. Uspela sam da pobegnem. Mesecima posle toga, Miloš Đukić, kako tvrdi naša sagovornica, pravio se kao da se ništa nije dogodilo. Nije pričao o spornom događaju, i najnormalnije se ponašao prema njoj. Nastavila sam sa treninzima. Sve je izgledalo potpuno normalno. Oboje smo uslovno rečeno zaboravili na to. Međutim, godinu dana kasnije, nastavio je. Počeli su, kaže, lascivni komentari. "Moraš da sv*šiš na konju, ako hoćeš dobro da jašeš“, govorio mi je. Stalno mi je upućivao rečenice seksualne konotacije, odvratne stvari je izgovarao, a ja sam se samo sklanjala i ponašala kao i ostali članovi kluba koji nisu reagovali na taj tip komentara kao na neki problem, te sam rešila da ih i ja ignorišem. Te rečenice je izgovarao svim devojkama, i svi su to znali – kaže Katarina Šolaja.

Foto: Društvene mreže

Katarina Šolaja

Krajem 2010. godine imala je večernji trening, a kako je sledećeg jutra čekao još jedan, odlučila je da prenoći u klubu, što je bila uobičajena stvar za jahače u ovom klubu, i žene/devojke i muškarce.

- Došao je, počeo da me masira, pa da me primorava na užasne stvari. Pokušala sam da se izmigoljim, međutim on me je držao, u tom trenutku shvatila sam da sam ostala potpuno sama s njim u Lipovičkoj sumi u sred noći, i da nema ko da mi pomogne, da nemam koga da zovem, niti kuda da bežim. Poznato je da je strog čovek veoma preke naravi. Uplašila sam se da ću ga rabesneti i da će me još više povređivati. Onda sam utrnula i samo sam želela da se završi, da prođe. Vratile su mi se i slike prvog nasrtaja, i već sam krivila sebe što sam ostala tu da noćim, kao da sam zaboravila šta se dogodilo pre godinu dana… Kada je prošlo, pravila sam se da spavam u nadi da je to sve i da me tokom noći više neće dirati – navodi Katarina Šolaja koja je krajem te 2010. godina imala samo 17 godina, piše Blic.

Na leto 2022. godine Katarina je čula da je jedna devojka iz kluba (15) prijavila starijim članovima da je Miloš zlostavljao. Kada se ona javila, javile su se i devojke koje su ranije odlazile. U zajedničkoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Miloš Đukić je uhapšen i njemu se na teret stavljaju silovanja, pokušaji silovanja i nedozvoljene polne radnje.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17