• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K

19.09.2022

19:41

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE "SLOŽNA BRAĆA - NEKST ĐENERATION"

Goran Nikolić

Kultura

ZAVRŠENO SNIMANJE DRUGE SEZONE "SLOŽNA BRAĆA - NEKST ĐENERATION"

Podeli vest

U Beogradu je prošle nedelje pala poslednja klapa druge sezone serije "Složna braća - Nekst đeneration". Tom prilikom uz prisustvo glumaca, filmske ekipe i mnogobrojnih gostiju, premijerno je prikazan trejler koji najavljuje novu sezonu serije, čije se emitovanje očekuje početkom naredne godine

Glumac i izvršni producent serije, Nenad Okanović, izrazio je zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom projektu i doprineli njegovoj uspešnoj realizaciji.

Foto: Goran Nikolić

- Završili smo neverovatan posao i na tom putu izgradili neke nove mostove, postali bolji prijatelji i verujem bolji ljudi. Hvala vam svima na neizmernom trudu, strpljenju i entuzijazmu koji će ostati zabeležen na svakom kadru koji smo snimili u proteklih nekoliko meseci - rekao je Okanović.

Scenarista i kreator serije Nele Karajlić zahvalio se produkciji i celoj ekipi na neverovatnoj predanosti koja doprinela ne samo uspešnom završetku snimanja, već i postavljanju nekih novih profesionalnih standarda. U svom prepoznatljivom maniru, naglasio je da je jedan od njegovih osnovnih ideala, od "Nadrealista" pa sve do danas oduvek bilo spajanje metafizike i humora, pomeranje granice razuma, a da to i dalje ostane smešno.

Foto: Goran Nikolić

- Ovde ne samo da smo u tome uspeli, već smo tu letvicu i premašili - rekao je Karajlić.

U ovoj cuvenoj humorističkoj seriji igra brojna, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Čorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem i Miljanom Prljetom.

Foto: Goran Nikolić

Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17