• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

05.10.2022

19:18

DRAGANA MIĆALOVIĆ IMA DEČKA?! Glumica objavila fotku sa pravim frajerom, svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Novak Đurović

Kultura

DRAGANA MIĆALOVIĆ IMA DEČKA?! Glumica objavila fotku sa pravim frajerom, svi se pitaju samo jedno! (FOTO)

Podeli vest

Dragana Mićalović važi za jednu od najpopularnijih glumica mlađe generacije, a iako je godinama prisutna u javnosti, malo ko zna o njenom ljubavnom životu koji vešto krije. Sada se spekuliše da Mićalovićeva uživa u ljubavi sa zgodnim frajerom sa kojim je podelila zajedničku fotku

Kako prenose mediji, Dragana je već nekoliko puta objavila zajedničke fotografije sa momkom koji radi kao fitnes trener u teretani koju poznata glumica posećuje.

Foto: printscreen instagram

Objava Dragane Mićalović

Kako se dalje navodi, Mićalovićeva navodno uživa u ljubavi sa dečkom koji je njen lični trener i dobar prijatelj. Na fotografijama su zajedno tokom jednog od treninga a glumica je Miloša uhvatila za ruku. U svakom slučaju, glumica se čini srećnom i zadovoljnom i nimalo se ne libi da deli te trenutke sa čitavim svetom, a da li je u pitanju emitivni partner, ostaje nam da vidimo...

Podsetimo, pevačice Milica Pavlović i Ana Nikolić vodile su rat oko pesme "Provereno", a mnoge kolege sa estrade su se oglasile i progovorile o ovom skandalu, a među njima je bila i Dragana.

Foto: printscreen Instagram

Milica i Dragana

- Nisam se još čula sa Milicom, moram s njom prvo da se čujem. Ne podržavam nijednu vrste nepravde. Milica je jedan borac, ona je prava. Ne znam tačno šta se desilo, nisam previše upućena, ali znam da Milica svoj dinar zarađuje vrlo pošteno. Neka samo nastavi sa radi svoj posao kako najbolje ume - rekla je Dragana tada za "Pink.rs".

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17