• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

03.11.2022

09:08

Žika Todorović ponovo u problemu, čovek mu ukrao identitet, oglasio se glumac: "Ne nasedajte!"

Kultura

Žika Todorović ponovo u problemu, čovek mu ukrao identitet, oglasio se glumac: "Ne nasedajte!"

Podeli vest

Glumac Srđan Žika Todorović ponovo ima problem sa prevarantom, koji je, kako glumac navodi, napravio Fejsbuk profil sa njegovim imenom i prezimenom i od ljudi traži novac.

Ovim povodom glumac Žika Todorović se obratio svojim pratiocima na Instagramu i naveo da nema Fejsbuk profil i da ne nasedaju na prevaru.

Foto: Instagram

Žika Todorović

- Nemam Fejsbuk. Opet se pojavio isti čovek od pre par meseci. Lažno se predstavlja kao ja, postavlja gluposti i traži ljudima pare. Nemam i neću imati Fejsbuk profil. Molim vas ne nasedajte - napisao je Žika Todorović na Instagram storiju.

Inače, ovo nije prvi put da je neko "ukrao" identitet našeg glumca i da je pokušao preko njegovog imena finanskijski da profitira.

Foto: printscreen

Žika Todorović

Svojevremeno, na Fejsbuk profilu koji je imao ime i prezime proslavljenog glumca, kao i njegovu fotografiju, pojavio se status sa sledećim sadržajem: „Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks“, a ubrzo je objava obrisana kao i sam profil.

- Nemam profil na Fejsbuku i nikada ga nisam imao. Ja sam stara škola i nisam ovo prijavljivao službi za visokotehnološki kriminal, a profil je nestao kada se pojavila ova priča. Definitivno je lažni profil. Ne znam ko je mogao ovo da mi smesti, s poznatima sam u odličnim odnosima, to je neka budala koja je htela da me diskredituje. Kao da bih ja tražio pare na društvenoj mreži, i to 8.000 dinara, kao da nemam od koga da pozajmim tu svotu. Nemam profil na Fejsbuku niti nameravam da ga imam, na internetu samo slušam muziku - rekao je glumac.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija