• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

22.01.2023

19:40

Anđela Jovanović otkrila koliko gubitka je u životu doživela i šta joj je najteže! Svhatiš to je pad, pa moraš da radiš na sebi!

Kultura

Anđela Jovanović otkrila koliko gubitka je u životu doživela i šta joj je najteže! Svhatiš to je pad, pa moraš da radiš na sebi!

Podeli vest

Popularna mlada glumica Anđela Jovanović, ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, otkrila je da u životu uvek teži nekoj sredini, bez velikih oscilacija.

Ona je istakla da padom smatra sve što ruši prethodna ubeđenja, pa tako i iluziju koju neko stvori sam o sebi.

Foto: printscreen instagram/_blejzmodesti

 

- Ne bih mogla da kažem da je to jedna situacija, svakom od nas je život pun uspona i padova. Ono što ja volim i čemu težim je neka neutrala, neki mir, trudnim se da ima što manje oscilacija, ne želim ni neki ne znam kakav uspon, ni pad, želim samo da živim mirno. Te stvari su za mene najveće lekcije, ja nikad ne bih bila ono što jesam da nismo prošli stvari kroz koje smo prošli. Nisu to padovi ne znam kakavih razmera, već neki gubici ili transformacija čoveka kada shvatiš ili spoznaš neke stvari ili na psihoterapiji, ili u razgovoru sa prijateljima, pa svhatiš i to je pad, gde se iluzija o samom sebi ruši. Da moraš da radiš na sebi - ispričala je Anđela Jovanović u emisiji "Premijera".

Foto: printscreen instagram/_blejzmodesti

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija