• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

27.01.2023

20:30

NAJVEĆI FILMSKI PROJEKAT U SRBIJI U POSLEDNJIH 50 GODINA! Film i serija "Kruna" okupila je vrhunsku glumačku ekipu, a muziku će raditi Goran Bregović!

Zoran Sinko

Kultura

NAJVEĆI FILMSKI PROJEKAT U SRBIJI U POSLEDNJIH 50 GODINA! Film i serija "Kruna" okupila je vrhunsku glumačku ekipu, a muziku će raditi Goran Bregović!

Podeli vest

Glavne uloge u ovom filmu i seriji igraju Una Bregović, Dragan Gagi Jovanović, Sonja Kolačarić, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Vujović, Vuk Kostić, Igor Benčina i Goran Bregović, a muziku za film će takođe raditi Goran Bregović.

"Kruna" se realizuje u produkciji Telekoma Srbija, "Kinooko filma" i "100 Strong Production".


Reditelj filma Vasilije Nikitović

Foto: Jadranka Ilić

- Pre tri godine se rodila ideja za film i seriju "Kruna". Ovaj projekat će biti skroz drugačiji i kvalitetniji od svega ostalog. Mogu slobodno reći da je ovo najveći filmski projekat u Srbiji u poslednjih 50 godina. Po žanru biće muzička drama. Una Bregović igra glavnu ulogu u filmu.

Una Bregović kao proročica Gamajuna

- Ovo mi je prva uloga na filmu. Zadovoljna sam što sam deo ekipe, svi su me lepo prihvatili i baš mi je divno. Vlada lepa energija i dosta učim od iskusnijih glumaca. Ne mogu mnogo da vam otkrivam o ulozi, ali igram Gamajunu koja kroz svoju ljubav utiče na mnoge likove u filmu.

Dragan Gagi Jovanović igra Roma

Foto: Zoran Sinko

- Trebalo je da budem i jedan od producenata filma, ali sam morao da se povučem iz tog dela kako bih što bolje i kvalitetnije mogoa da se posvetim ulozi. Bilo mi je nemoguće da spojim te dve stvari, ali osim što imam ulogu ja sam i koscenarista filma i od mene je to sasvim dovoljno za jedan projekat. Radujem se što igram nešto potpuno drugačije nego što sam do sada. Igram Roma, kralja čergi koji je veoma plemenit.

Nada Macanković menadžerka

- Vasilije je jedan od retkih reditelja koji me u svojim projektima uvek vidi kao negativca. U filmu "Kruna" igram opasnu ženu, muzičkog menadžera. Ona dovodi mnoge likove do slave i uspeha i desna je ruka najvećeg negativca u filmu. Uloga je interesantna i srećna sam što radim sa ovako divnim kolegama. Snimanje je uzbudljivo i dozvoljava nam dosta improvizacije.

Vanja Ejdus

Foto: Zoran Sinko

- Dugo nisam pročitala tako uzbudljiv scenario, koji je dosta maštovit i višeslojan. Igram pevačicu Gitu koja zna i vidi mnogo toga i do samog kraja pokušava da održi i sačuva svoju grupu na okupu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Steflanyahu Njemanitz

pre 1 godinu

sramota , kraljevina i kruna su pedofilske rimskosolomonske robovlasnicke institucije , zlocinacki Nato pakt je bombardovao srpsku decu uranijumom i postavio svoju okupatorsku krunu na zastavu i u himnu danasnje Serabije . Jos veca sramlota je izdajnicka srpska pravoslavna crkva koja prihvaca krunu koja rek;amira klasnodiskriminativno srustvo koje diskriminise bozjeg coveka i pljacka radnicku klasu , da vas jebo vatikansko britansko okrunjeni Nato nacistici agent Solomon Sulejman Salman Kuracdjordjewitz . Svu monarhisticku klasnogenetsku diskriminatorsku okrunjenu nacisticku djubrad treba obezglaviti nasred Beograda . Jebo vam pas mater neradnicku parazitsku okrunjenu rimskosolomonsku .

Gordana

pre 1 godinu

Lepo, možda nova verzija "Cigani lete u nebo"...

Sismis

pre 1 godinu

Je l ima neko od glumaca da nije upao preko veze ... Strasno i sve same glumacke legenda...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija