• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S./T.S.

07.02.2023

20:51

(VIDEO) PAVLE MENSUR NIKAD ISKRENIJI, PROGOVORIO O RODITELJIMA! Otkrio šokantne detalje!

printscreen/Informer

Kultura

(VIDEO) PAVLE MENSUR NIKAD ISKRENIJI, PROGOVORIO O RODITELJIMA! Otkrio šokantne detalje!

Podeli vest

Prvi dugometražni igrani film Siniše Cvetića doživeo je premijeru u beogradskoj MTS dvorani, a popularni mladi glumac, Pavle Mensur našao se na crvenom tepihu, pa je progovorio o odnosu sa svojim roditeljima Srni Lango i Irfanu Mensuru.

On je ispričao da je izuzetno uzbuđen zbog filmskog ostvarenja, pa je otkrio da mu je otac najbolji prijatelj koji mu kroz ceo život pomaže svojim sugestijama, pa je priznao da je majka znatno strožija.

Foto: printscreen/Informer

 

- Vrlo sam uzbuđen, jedva čekam da osetim reakciju domaće publike, a što se tiče treme slagao bih ako bih rekao da je ima, takođe bih slagao ako bih rekao da nije prisutna. Mislim da je tu negde na sredini - ispričao je Pavle Mensur koji je otkrio da mu je otac, popularni glumac Irfan Mensur pomogao u odabiru odevne kombinacije u kojij će se pojaviti na crvenom tepihu i na premijeri.

Pomagao mi je oko oblačenja moj rođeni otac svojim komentarima šta treba, a šta ne bi valjalo, kao i šta treba. Moj otac je meni najbolji prijatelj, od samog početka i biće tako do kraja života. Najviše mi znače komentari meni bliskih ljudi, jer znam da me oni neće slagati, već će biti surovo iskreni - ispričao je mladi glumac, pa je priznao da mu je majka Srna Lango strožija od oca.

Foto: printscreen/Informer

 

- Majka je strožija od oca, ali u svakom slučaju puno mi znači iskren sud, jer dobijam komentare na dnevnom nivou - ispričao je Pavle Mensur.  

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija