• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

08.02.2023

08:30

Poznati glumački par se zavoleo na snimanju filma, a da nije bilo roditelja pitanje šta bi se desilo!

Kultura

Poznati glumački par se zavoleo na snimanju filma, a da nije bilo roditelja pitanje šta bi se desilo!

Podeli vest

Popularni glumački par, Branka Pujić i Gagi Jovanović važe za par koji se može pohvaliti brakom bez skandala i trzavica, ali činjenica je da su se venčali pod pritiskom i na nagovor njihovih roditelja.

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović upoznali su se još kao studenti na Fakultetu dramskih umetnosti kada su započeli svoju ljubavnu priču.

Između njih dvoje su počele pve varnice na snimanju domaćeg horor filma “Sveto mesto” u kom su oboje imali glavne uloge, a u to vreme su i jedno i drugo bili na početku  karijere.

Gagi je odmah na samom početku znao da je Branka žena njegovog života, ali je morao da sačeka da to i ona shvati.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Kada sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i vremenom mi se uvukao pod kožu ‒ ispričala je Branka u jednom intervuju, dodajući da se ljubav rodila posle zajedničkog projekta.

- Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek - pobrojala je Branka vrline supruga, sa kojim ima ćerku Anđelu, koja je krenula njihovim glumačkim putem.

Ispričala je Branka pre nekoliko godina i otkrila da bez obzira na ljubav, njih dvoje o braku nisu razmišljali, kao i da su se na na taj korak odlučili  pod roditeljskim pritiskom.

- Oduvek sam maštala da se nikada ne udam jer mi je taj čin bio strašan, ali sam na kraju odustala od svojih stavova. Nismo želeli da pravimo venčanje, ali smo pod pritiskom roditelja poklekli. Na taj korak odlučili smo se i zbog Anđele, a sigurna sam da bismo i danas bili zajedno bez obzira na papir ‒ kaže Branka, piše Blic.

Foto: Promo

 

Venčanje Branke Pujić i Dragana Jovanovića, koje je bilo 1992. godine, glumica pamti kao jedan od najlepših dana u životu.

- Bilo je veoma romantično u restoranu Ušće, s pogledom na Dunav i Kalemegdan. Došli su svi naši prijatelji i rodbina i sva ljubav je bila usmerena ka nama. Uveče smo otišli na medeni mesec u zamak Dunđerski, koji je izgledao ovako: nas dvoje u venčanim odelima, dvorac se beli na mesečini, on me nosi u naručju. Prosto da vam srce stane - rekla je tada Branka za Story.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija