• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

15.02.2023

14:07

DRAGAN MIĆANOVIĆ JE BIO OŽENJEN PRELEPOM GLUMICOM! Nećete verovati kako izgleda njegova ćerka!

Promo

Kultura

DRAGAN MIĆANOVIĆ JE BIO OŽENJEN PRELEPOM GLUMICOM! Nećete verovati kako izgleda njegova ćerka!

Podeli vest

Popularna glumica, Ana Sofrenović godinama nosi titulu jedne od najintrigantnijih glumica srpskog glumišta koja je ostavila svoj pečat u mnogim filmskim ostvarenjima, ona je mnogima ostala neostvarena želja, a osvojila je srce najlepšeg srpskog glumca Dragana Mićanovića.

Popularni glumački par ima dve ćerke Ivu i Lenu, a iako su na svoj brak stavili tačku 2011. godine, njih dvoje ostali su u dobrim odnosima zbog svojih naslednica.  

Starija ćerka Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića zove se Iva ima 24 godine, dok njihova mlađa ćerka Lena ima 18 godina i ide u srednju školu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nema ko nije prokomentarisao da je Ana ista majka, mada je bilo onih koji su bili i na strani dramskog umetnika rekavši da sa godinama sve više liči na njega kako postaje zrela žena. 

Foto: Zoran Sinko

 

Budući da starija Lenina sestra Iva već par godina živi u inostranstvu, tačnije u Sloveniji tamo je završila i studije postoji verovatnoća da će i ona sama krenuti istim stopama kao njeni roditelji, na šta bi glumac bio ponosan.

Lena marljivo uči jezike, putuje i jako je talentovana, važi za jednu izuzetno vrednu mladu damu, koja gde god da se pojavi ostavlja utisak.

Glumac je više puta rekao da svoje ćerke pušta da samostalno donose svoje odluke, jer ako ne pogreše ne mogu da znaju šta je ispravno.  

Čitava Evropu obišla je mlada Ive Mićanović koja se na "Instagramu" kači fotografije iz različitih delovima starog kontinenta kao što su Amsterdam, Grac, Maribor...

Foto: Printscreen/Instagram

 

Foto: Informer

 

Ostaje nam da vidimo u kom filmskom ostvarenju ćemo gledati ćerku popularnog glumačkog para koji je obeležio glumačku scenu svojim umećem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija