• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

30.03.2023

07:00

ZAFRANOVIĆ SE DVE GODINE NE POJAVLJUJE NA SUDU! Gaga: Lordan me izbegava, ne sme da se suoči sa mnom!

printscreen

Kultura

ZAFRANOVIĆ SE DVE GODINE NE POJAVLJUJE NA SUDU! Gaga: Lordan me izbegava, ne sme da se suoči sa mnom!

Podeli vest

Predrag Gaga Antonijević izjavio je kako se Lordan Zafranović, koji ga je optužio da je delo "Dara iz Jasenovca" plagijat, već dve godine ne pojavljuje na sudu, a na poslednjem ročištu je njegov advokat rekao kako je sprečen da dođe zbog obaveza.

Predrag Gaga Antonijević kaže da se Lordan Zafranović ne pojavljuje na sudu jer ne sme da se suoči s njim! Reditelj je tužio Zafranovića jer je pre dve godine izneo niz uvreda na njegov račun i rekao da je "Dara iz Jasenovca" plagijat filma "Djeca Kozare" Arsena Diklića.

Juče je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu bilo zakazano ročište između dvojice reditelja, na kojem se pojavio samo Antonijević.

Foto: shutterstock/iće i piće

Gaga Antonijević

- Skoro pune dve godine izbegava sud i ne sme da se suoči sa mnom. Lordanov advokat Vladimir Gajić rekao je u sudnici da je njegov klijent sprečen da dođe zbog obaveza. A ja sam ga juče, kada sam krenuo u sud, video u centru Beograda kako ulazi u automobil, što znači da je bio u gradu - kaže Gaga za Informer i dodaje da je Lordana tužio zbog vređanja:

- Pravdu sam potražio na sudu jer je izjavio da sam plagijator i nazivao me pogrdnim imenima. Pre nekoliko meseci je rekao da sam kriminalac, a iza sebe je ostavio groblje potrošenih para i nesnimljenih filmova.

Vređa ga

Lordan me naziva kriminalcem, a iza sebe je ostavio groblje potrošenih para i nesnimljenih filmova


Antonijević kaže da Zafranović želi da snimi film o Jasenovcu pod nazivom "Zlatni rez 42".

- Ne mogu da verujem da film o tako osetljivoj temi hoće da snimi osoba koja ide po televizijama i priča da je to bio radni logor, a ne logor smrti. To je jedna od najzlobnijih i najpokvarenijih izjava. Plasira ustaške i antisrpske teze o Jasenovcu. Više sam nego uvređen što taj čovek već decenijama parazitski živi od tuđih para za nesnimljene filmove, a vređa mene, koji svojim projektima hranim desetine porodica - kaže Gaga.
 

Foto: Tanjug

Lordan Zafranović

Lordan je pre dve godine izjavio da je šokiran što ga je Antonijević tužio:

- Nataša Drakulić i Gaga su mi uzeli temu. U mom filmu se devojčica zove Rada, a oni su je nazvali Dara. Iz zezanja sam Antonijevića nazvao Lejdi Gagom, a on me je tužio zbog toga.
Sledeće ročište između Gage i Lordana odloženo je za decembar ove godine.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija