• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2023

23:00

SVI DETALJI SNIMANJA! Aleksa Balašević priprema iznenađenje!

Kultura

SVI DETALJI SNIMANJA! Aleksa Balašević priprema iznenađenje!

Podeli vest

Pesma Đorđa Balaševića, “Čovek sa mesecom u očima”, koju je snimio 1993. godine dobiće svoj poseban film pod imenom "Megdan", a u njemu će glavnu ulogu igrati Vojin Ćetković. Producent je Aleksa Balašević, a za njegovu režiju biće zadužen strani reditelj koji je radio sa svetskim zvezdama od Megan Foks do Džeralda Batlera.

Aleksa Balašević je otkrio da je izbor glavnog glumca bila želja njegovog oca, popularnog pevača Đoleta Balaševića.

- On pogledom može svašta da proizvede, mislim da mu neće biti preterani problem da proizvede i taj mesec. Vojin Ćetković je ogroman glumac ali pre svega je ono na šta ćeš veoma retko naletati, on je od onih ljudi sa kojima može čovek da sedne. Uloga iz tatine pesme “Čovek sa Mesecom u očima”’ u filmu predstavlja ratnog veterana trenutnog borilačkog trenera koji jedino u sportu vidi 1% želje za životom. U pesmi, knjizi i tatinoj istinitoj priči on ima različita zanimanja. Nije ovo samo filmska uloga već i most, most između svih gradova i država u regionu, a i u svetu, most koji nosi poruku da je za normalnog čoveka svaki rat izgubljen. Od Vukovara do Hirošime, Bejruta… Nek barem na sekund umiri region i svet. Snimanje je počelo u Srbiji, preko Slovenije završavamo u Moldaviji. Hvala svetskom reditelju i ko-producentu Todoru Chapkanovu na svemu - napisao je Aleksa na svom Instagram profilu. 

Foto: Public

 

Pored Ćetkovića u filmu će igrati i popularni mladi glumci među kojima će se naći Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, ali i jedna holivudska zvezda.

Foto: youtube printscreen/Sport Klub

 

Takođe, deo projekta je i legendarni Petar Božović, kao i glumci Aleksandar Gavranić i Miljan Davidović.

Inače, radnja filma će pratiti nekoliko ljudi, dok će glavna uloga govoriti o momku koji radi "na vratima" i koji s vrata ugostiteljskog objekta u maloj Srbiji želi da ode pred velika svetla Las Vegasa.

Foto: printscreen You Tube

 

Film "Megdan", dobio je podršku već tri strane vlade, dve evropske i jedne afričke. Snimanje će početi ove godine, a neće jedina lokacija biti Novi Sad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija