• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

07.04.2023

12:40

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Nastavila je njenim putem, a zbog eksplicitnih scena svoje majke nije smela da ide u školu!

ATAIMAGES

Kultura

ĆERKA SNEŽANE SAVIĆ JE PRAVA LEPOTICA! Nastavila je njenim putem, a zbog eksplicitnih scena svoje majke nije smela da ide u školu!

Podeli vest

Glumica Snežana Savić u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem dobila je ćerku Anitu, koja je po svemu sudeći, nasledila majčinu lepotu i talenat.

Snežana Savić (70) skoro pet decenija vlada filmskom i muzičkom scenom u Srbiji. Veliku popularnost stekla je 1987. godine ulogom pevačice Nine Andrejević u hit seriji "Bolji život". Ubrzo je proglašena za jedan od najvećih seks simbola tadašnje Jugoslavije, a status velike zvezde učvrstila je ulogom Maline Vojvodić u seriji "Srećni ljudi" za koju je scenario pisao Siniša Pavić.

Foto: Printscreen You Tube

Snežana Savić u seriji "Srećni ljudi"

Na snimanju filma "Ignjatović protiv Gebelsa" upoznala je svog tadašnjeg supruga režisera Dragoslava Lazića. Ubrzo posle venčanja dobili su ćerku Anitu Lazić. Razveli su se nekoliko godina kasnije, a Snežana se iselila iz porodičnog doma i nastavila da živi sa ćerkom.

Malo ko zna da je Anita izrasla u pravu lepoticu i da je nastavila majčinim stopama.

Završila je novinarstvo na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Od roditelja je nasledila talenat za glumu i režiju pa je pisanje ubrzo zamenila sedmom umetnošću.

Prvu ulogu ostvarila je 1995. godine u komediji Radoša Bajića, "Treća sreća". Zapažene uloge ostvarila je u serijama "Seljaci" i "Zvezdara".

Foto: printscreen instagram/anitalazic

Anita Lazić, ćerka Snežane Savić

I pored nekoliko uloga koje je ostvarila u dosadašnjoj karijeri, retko kada je u javnosti isticala da je ćerka poznatih roditelja, zbog čega malo ljudi zna da joj je majka uspešna glumica koja i danas važi za jednu od najnegovanijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Anita se slabo pojavljuje u javnosti, a mnogi kažu da je ista majka i da pleni njenom lepotom i šarmom. 

Foto: printscreen instagram/anitalazic

Anita Lazić je krenula stopama svoje majke...

Anita je u jednom intervjuu izjavila da joj nije bilo lako da podnese teret slave svoje majke, naročito kada je glumila u filmovima u kojima je imala eksplicitne scene.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija