• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2023

23:30

POBEGLA JE IZ SRBIJE, NAPUSTILA GLUMU, A EMOTIVNI GUBITAK JE TEŠKO PODNELA: Čekala sam s ključem oko vrata, patila sam!

printscreen

Kultura

POBEGLA JE IZ SRBIJE, NAPUSTILA GLUMU, A EMOTIVNI GUBITAK JE TEŠKO PODNELA: Čekala sam s ključem oko vrata, patila sam!

Podeli vest

Glumica Nataša Tapušković (47) retko govori o privatnom životu, a jednom prilikom je ispričala da je kao devojčica teško podnela ravod roditelja.

Od kako se pojavila u kultnom filmu "Lajanje na zvezde", koji je emitovan čak pre 25 godina, mnogo toga se promenilo u životu talentovane glumice.

Nataša Tapušković imala je teške životne trenutke koje je potpuno sama preživljavala, nije mogla da prihvati razvod roditelja. 

- Od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu, roditelji su mi se razveli. Nisu se rastali pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane - kazala je Nataša jednom prilikom.

Foto: printscreen

 

Nata je bila miljenica publike, u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Napustila je Srbiju za vreme bombardovanja.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - priznala je tad Nataša.

Glumica radi na novom projektu, snima seriju pa je podelila utiske i otkrila sve o liku koji tumači. 

- Trenutno sam završila snimanje jedne serije "Poseta" u režiji Uroša Tomića. Ne znam kad će ugledati svetlo dana. Igram ženu iz manjeg mesta u Vojvodini, koja je shvatila da treba neku novu slobodu, da više ne može da bude to što je bila do tada. Glasač, potrošač, funkcija... Čak ni funkcija/supruga svoga muža koga beskrajno voli. Osetila je zov slobode, našla malo katarze kroz slikanje, kroz kreativnost - kazala nam je Nataša nedavno.

Foto: printscreen you tube

 

Glumica je sa 27 godina srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Imaju dve ćerke. Nataša je dalje aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama "Život je čudo" i "Folk", kao i u filmovima "Šišanje" i "Spomenik Majklu Džeksonu" i mnogim drugim gde je svojom glumom ostavila pečat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija