• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.Č.

02.06.2023

16:00

HUMANITARNA ORGANIZACIJA "VIVARTE" ISPUNILA PRVU MISIJU! Osnovna muzička škola u Bujanovcu dobila nove muzičke instrumente

Promo

Kultura

HUMANITARNA ORGANIZACIJA "VIVARTE" ISPUNILA PRVU MISIJU! Osnovna muzička škola u Bujanovcu dobila nove muzičke instrumente

Podeli vest

Na koncertu u Domu kulture u Bujanovcu predstavnici udruženja "Vivarte" uručili su učenicima Muzičke škole nove instrumente.

Sredstva za kupovinu klavira i devet instrumenata prikupljena su na humanitarnoj večeri u Belom dvoru, a osnivači udruženja, operski pevači Jovana Vučićevic i Ljuban Živanovic najavili su da je ovo prva u nizu humanitarnih inicijativa. 

Pored donatora iz Nemačke, udruženje "Vivarte" podržali su između ostalih i Aca Sofronijević, Saša Popović, Milan Antonijević i drugi.

Foto: Promo

Donacija instrumenata

Inače, Osnovnu muzičku školu u Bujanovcu pohađa 120 učenika srpske, albanske i romske nacionalnosti, što je dokaz da muzika briše sve granice. 

Marija Arsić- Todorović, direktorka Muzičke škole održala je emotivan govor u kom se zahvalila udruženju "Vivarte" na neizmernoj pomoći.

Učenici i profesori izveli su i dela Čajkovskog, Ofenbaha i Pijacole, a koncertu su prisustvovali i predstavnici opštine Bujanovac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija