• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.06.2023

20:00

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE RADIO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO GLUMAC! Dragan Marinković Maca otkrio savet koji mu je bio ZLATA VREDAN!

Kultura

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE RADIO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO GLUMAC! Dragan Marinković Maca otkrio savet koji mu je bio ZLATA VREDAN!

Podeli vest

Glumac Dragan Marinković Maca je tokom jednog televizijskog gostovanja "pokrio" razne teme - od svog, pa sve do detinjstva njegovih naslednika.

U okviru emisije "Balkanskom ulicom" istakao je kako sa sinovima gleda da bude prijatelj i da sve probleme koje imaju – rešavaju razgovorom.

Foto: Žarko Radovančev

Dragan Marinković Maca, glumac

Kada si već ostvaren kao roditelj, onda trebaš i tu svoju dečicu da napraviš ljudima – istakao je glumac.

Maca je više puta do sada isticao da ga život nije mazio, a ispričao je i koji je savet je svojevremeno dobio od izvesnog beogradskog mangupa koji mu je kasnije promenio život i pogled na svet koji ga okružuje.

Kako je bilo perioda kada je jedva sastavljao kraj sa krajem, on ga je posavetovao.

Kaže on meni: "Znaš kada češ ti imati?, kažem: "Kad, oči moje?. "Kad budeš znao reći ne!" – naglasio je glumac.

Podsetimo, voditelj i glumac se pre nego što je stupio na javnu scenu i stekao popularnost bavio različitim poslovima, a sada je otkrio kako je zaradio prvi novac.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Počeo sam da radim sa 13 godina i to zahvaljujem svojoj majci, što me je osamostalila i vrlo rano sam, sa 16 godina, počeo da živim sam. Prvi posao mi je bio u pekari, posle sam radio u „Zori“, to je tvornica čokolade. U šest ujutro su me čekali džakovi od 50 kila, nema, ne sme se zakasniti ni sekunde! Pa sam cepao karte na autobuskoj, pa prao šoferšajbne i nikad nisam stao raditi. Ja sam to tako hteo - istakao Maca, pa dodao:

Meni ja tata rano umro, 12 i po godina sam imao, ali nisam bio mučenik, da me sad tu neko sažaljeva i samo da ti kažem – ja sam samom sebi zaradio prvi „levis 501“ i „starke“. Od prve plate sam kupio dasku za peglanje baki Mariji, maminoj majci, kupio sebi „leviske“ i onaj sat železnički, to je tad bilo – vau!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija