• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

29.07.2019

10:19

(VIDEO) LUNA, AJDE MI POPU*I! Rani radovi pobednice Zadruge 2, sumnja se da su joj napakovali KIJINI FANOVI!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA, AJDE MI POPU*I! Rani radovi pobednice Zadruge 2, sumnja se da su joj napakovali KIJINI FANOVI!

Podeli vest

Čim je blogerka snimila svoj prvi spot, obožavaoci njene ljute suparnice pokušali da joj napakoste * Oni su na Kijinim fan-stranicama na Instagramu okačili snimak na kom pripita Đoganijeva đuska, a nepoznati mladić joj dobacuje: "Luna, dođi da mi pu*iš"

Fanovi Kije Kockar objavili su snimak orgija Lune Đogani! Samo dan nakon što je blogerka snimila spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug pakla", obožavaoci njene ljute suparnice pokušali su da joj miniraju muzičku karijeru.

Na fan-stranicama Kije Kockar na Instagramu postavljen je hit snimak na kome pripita Luna zanosno igra, dok joj muškarci svašta dobacuju. U jednom trenutku jasno se čuje kako je jedan mladić doziva:
- Luna, dođi da mi puš*š!

Puši ili pusti

Blogerka se na ovaj poziv na seks nasmejala, a snimak je u tom momentu prekinut. Pozvali smo pobednicu "Zadruge 2" i pitali je da li taj video u nastavku ima eksplicitnih delova.
- Ništa se nije desilo u nastavku! - počela je da se pravda Luna i u dahu objasnila kad je snimak napravljen:

Kija pati za dečkom:
Je*eš more bez tebe

Foto: Informer HIT

Kija Kockar je otputovala u Crnu Goru bez dečka Miloša Čave Dimitrijevića, koji joj očigledno mnogo nedostaje s obzirom na to da mu svakodnevno posvećuje statuse na društvenim mrežama. Pevačica je na Instagramu napisala "letnja tuga", a zatim i "je*eš more bez tebe"!

- Imala sam 17 godina, završavali smo treću godinu srednje škole i ja sam u po bela dana u svom stanu napravila žurku za celo odeljenje. Igrali smo, odlično smo se provodili, svi smo bili lepo raspoloženi. Puštali smo muziku na TV, pa mi je drug rekao da mu pustim neku pesmu a ne da mu pu*im! Nikad ne bih dozvolila da mi neko tako nešto kaže, pogotovo ne prijatelj. Tu je bio i Aleksa Savić, moj cimer iz "Zadruge 2", kao i moj brat Adam Đogani.

A kako Luna reaguje na to što su se ovog snimka dočepali Kijini fanovi i objavili ga na brojnim fan-stranicama kako bi joj napakostili?
- Baš me briga ko je to pustio, neću da pričam o Kiji ni o njenim fanovima - rekla je Đoganijeva, koja uveliko pakuje kofere i sa svojim dečkom Markom Miljkovićem uskoro putuje na odmor u Egipat.

Snimak na našem sajtu

Po povratku u Srbiju ona će objaviti spot za svoju prvu pesmu i počeće da nastupa, s obzirom na to da je Marko kao njen menadžer već uspeo da joj ugovori nekoliko tezgi na Crnogorskom primorju!

(FOTO) BOJI SE ANABELE! Marko otkrio kakvu je PORUKU poslao Luninoj mami, ali i u kakvim je odnosima sa Gagijem!

 

Izgubila nevinost sa 15 godina

Luna Đogani je otvoreno pričala o svom seksualnom životu.
- Prvi put sam spavala sa dečkom sa 15 godina. Bili smo godinu dana u vezi - iskrena je bila blogerka.
Luna je sa tim momkom počela zajednički život sa samo 14 godina jer njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani u to vreme nisu bili u Srbiji!
- On je živeo kod mene, pošto su moji tada bili u Sarajevu. Bili smo zajedno sve dok me nije prevario sa drugom. Zatekla sam ih u kupatilu, zalupila im vrata, okrenula se i otišla. Tada sam stavila tačku na našu ljubav - ispričala je svojevremeno Luna. 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Margo

pre 4 godine

Koliko mozga treba nemati pa u javnost iznositi stvari koje svak normalan treba da zadrži za sebe. Ovde se ne radi samo o nedostatku vaspitanja i zapuštenom detetu koje je ostavljeno da sa 15 godina živi samo sa nazovi deckom, dok su mu roditelji u Sarajevu. Ovde je reč o nedostatku stida i nedostatku morala i želji da se uporno promoviše ono što je nekada izazivalo osudu i gađenje, a danas se kroz nazovi starlete (nekada se to drukčije zvalo i počinjalo je sa k....) plasira mladima da je to ono što i oni treba da budu, jer je to najlakši način da se stekne ime slava i naravno novac. Niko se ne pita ko će platiti cenu za čitave promašene narašteje koji su vaspitavani na ovaj način i koliko će iznositi cena za jednu degenerisanu generaciju.

Putin

pre 4 godine

Nista cudno za Srbe narod tursko ciganskih gena kukavica i budale.

Ugo

pre 4 godine

Sta znaci napakovati!? Ko kome ovde pakuje!? Ovo je obican video sa kojim se Luna ponosi i ne vidi nista nemoralno u tome. I kakve veze Kija i kijevci imaju sa tim!? Sta su oni nemoralni sto su postavili videoo??????? ahahhaha

Zzz

pre 4 godine

da li je moguce da je vrh zabavnog programa u srbiji trenutno to da li je neka ciganka nekome popusila?

Jelena

pre 4 godine

Jel moguće da se blamirate ovim tekstom i snimkom?! Kada ćete prestati da koristite ig stranice Kijinih fanova za tekstove o Luni? Ispadate smešniji od njih? Njih razumem sve deca peti razred i ostavljene ženetine ali novinare koji plasiraju ove budalaštine ne razumem? Na šta je spalo srpsko novinarstvo žali Bože!!!

Mica opajdara

pre 4 godine

Lunjara,Lunjara,izigrasvaš alisu u zemlji čuda

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija