• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

12.10.2019

17:54

ŠOK! MILJANA JE OBMANULA ZOLU! Tomović objavio sramnu PREPSIKU! Isplivali svi DETALJI! UŽAS!

Rijaliti

ŠOK! MILJANA JE OBMANULA ZOLU! Tomović objavio sramnu PREPSIKU! Isplivali svi DETALJI! UŽAS!

Podeli vest

Nakon šokantnog priznanja da je upravo on otac Miljaninog deteta, Bojan je objavio i poruke eksplicitnog sadržaja koje su razmenjivali

Crnogorski pevač Bojan Tomović (36), posle priznanja da je upravo on otac deteta koje Miljana Kulić nosi, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom.

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je "otkačio", uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

POGLEDAJTE PREPISKU:

- Šta bismo sada radili da si pored mene? - pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

- Grubo ili nežno?

Potom su konstatovali da, u seksu, vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstvao zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

MILOJKO VAN SEBE: SUNCE TI TVOJE, UDALA SE PA PRAVO SA NJIM U KREVET! Miljana se ovako PRAVDALA (VIDEO)

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

 

 

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao "dokaz ljubavi" tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija