• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

22:11

IZLANULA SE? Evo gde i kako Dalila i Dejan imaju intimne odnose, zadrugari ZABEZEKNUTI!

Rijaliti

IZLANULA SE? Evo gde i kako Dalila i Dejan imaju intimne odnose, zadrugari ZABEZEKNUTI!

Podeli vest

Nije mogla da joj prećuti, pa je rekla ono što većinu zadrugara zanima.

Zadrugarka Dalila Dragojević je ušla u žestoku raspravu sa Ninom Babić koja je rekla da je Dalila jeftin rijaliti igrač koji će učiniti sve kako bi se priča oko nje vrtela. 

(VIDEO) PALE I SUZE! Pogledajte koja pesma je RASPLAKALA Veljka i Bogdanu! To je samo NJEMU pošlo za rukom!

Foto: Printscreen TV Pink

Dalila naravno poznata po svojoj naravi nije dozvoljavala Babićevoj da govori loše o njoj pa joj je uzvratila istom merom. Kako je svađa trajala neko vreme, Nina je spomenula da je čula glasine kako Dalila i Dejan imaju intimne odnose ispod pokrivača dok ih niko ne gleda. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Iako je imala nameru da je provocira, Dragojevićeva je bez problema priznala da ima intimne odnose sa svojim suprugom Dejanom i pritom dodala da je to sasvim normalna stvar.

SVI SU SE PITALI: Evo za KOLIKO NOVCA je Veljko kupio Bogdanu - ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE!

-Da, imala sam s*ks sa mužem u rijalitiju, šta je problem? To je prirodno! - rekla je Dragojevićka.

Kako je sve to izgledalo saznajte u video-snimku ispod teksta.

 

Bonus video: Ceca drži govor na Veljkovoj svadbi

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija