• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

10.01.2020

08:45

GASTOZU POLICIJA UPALA U STAN! Tražili su drogu, pa došli da me "DIGNU"! Kao da sam neki Pablo Eskobar!

Rijaliti

GASTOZU POLICIJA UPALA U STAN! Tražili su drogu, pa došli da me "DIGNU"! Kao da sam neki Pablo Eskobar!

Podeli vest

Nenad Marinković, poznatiji pod nadimkom Gastoz, priznao je da su mu inspektori zalupali na vrata zbog nedozvoljenih supstanci

- Najviše mrzim kad me vezuju za drogu, kao da sam neki Pablo Eskobar. Mislim, Pablo Eskobar je car - spomenuo je on na početku razgovora kolumbijskog krijumčara i narkobosa čija se imovina procenjivala na 25 milijardi dolara.

(FOTO) RASCEPANA MU USNA! Gastoz pokazao kako izgleda POSLE BATINA - provocirao goste lokala, bokser ga unakazio!

GASTOZ DOBIO BATINE! Nenad se napio, ponižavao boksera, a onda je nastao HAOS!

- Smara me to što imam reputaciju da sam lik koji pliva u tome. To, ipak, nije trač nego mnogo ozbiljnija priča. Čuo sam da sam na gajbi imao 50 grama "belinde", što nikad nisam video u tolikoj količini na jednom mestu.

GASTOZ se sprema za ulazak u PAROVE - LUDILO TEK POČINJE! Ona će skroz da odlepi, a ni ostali takmičari neće biti ravnodušni!

TUGA VELIKA! Gastoz se obratio POKOJNOJ MAJCI! "Ne brini..." (FOTO)

- To me je baš uplašilo pošto je trebalo da me "dignu". Onda sam popričao sa tim inspektorom, i on je skontao da ja nisam taj lik - dodao je Nenad.

- Najviše mrzim kad pričaju da dilujem. Jedan je život i sve to stoji, ali ja nisam u tolikom "gasu" koliko mnogi misle da jesam. Vi koji gledate - nemojte nikad da ste u tom gasu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kostadin

pre 4 godine

Stali su mu na rep. Sledeći put će leći.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija