• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.01.2020

22:16

DEJAN I DALILA NAPUSTILI ZADRUGU! Dušica na početku programa saopštila - evo šta se dešavalo nakon SKANDALA sa Miljanom! (VIDEO)

Rijaliti

DEJAN I DALILA NAPUSTILI ZADRUGU! Dušica na početku programa saopštila - evo šta se dešavalo nakon SKANDALA sa Miljanom! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon skandala sa Miljanom Kulić, Dejan i Dalila Dragojević napustili su rijaliti Zadruga 3 i zbog toga će morati da plate ozbiljnu odštetu produkciji...

Na početku večerašnjeg uključenja u program voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da se njih dvoje više ne nalaze u Beloj kući.

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)

ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

Foto: Printscreen You Tube

- S obzirom da su Dejan i Dalila izašli iz "Zadruge", obaveštavamo da su zvanično diskvalifikovani i da će morati da plate kaznu po 50.000 evra - pisalo je u vanrednom pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen You Tube

Podsetimo, pre par sati, Dejan i Dalila su razvalili vrata u Rajskom vrtu, zbog čega je reagovalo obezbeđenje. Opširnije o tome možete pročitati klikom na link ISPOD.

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

Pogledajte i kako je Dušica saopštila ovu novost u programu TV Pinka:

Nakon ove odluke u Beloj kući nastala je prava pometnja, jer je svako od zadrugara imao nešto da kaže na ovu temu.

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

Lepi Mića je prvi ustao. Međutim, ni Miljana Kulić nije ćutala.

- Dalilu je zloba pojela - rekla je Kulićeva.

Foto: printscreen tv pink

Zadrugari su zaključili da je ključni problem u braku Dragojevića bio to što se Dalila zaljubila u Stefana Karića. 

A kako su se zadrugari ponašali nakon odluke Velikog šefa možete pročitati klikom OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
psihijatar

pre 4 godine

BRAVOOOOOOOOO Dragojevići!!!!! Dosta više ove bolesnice kuRvićke

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija