• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

00:00

HAOS ISPRED APARTMANA, MALI ŽELJKO JE BIO META?! Miljana iznela ŠOK DETALJE sukoba sa Dragojevićima - ovo im je bio CILJ (VIDEO)

Rijaliti

HAOS ISPRED APARTMANA, MALI ŽELJKO JE BIO META?! Miljana iznela ŠOK DETALJE sukoba sa Dragojevićima - ovo im je bio CILJ (VIDEO)

Podeli vest

O ovom skandalu Dalile i Dejana će se još dugo pričati

Dalila i Dejan Dragojević danas su svojevoljno napustili "Zadrugu".

Nakon skandala i svađe sa Miljanom Kulić (o kojoj možete čitati ovde), Dejan je sa šrafcigerom u ruci zapretio da će se izbosti ukoliko ga ne puste da napusti rijaliti.

UDARALI OBEZBEĐENJE! Isplivao CEO SNIMAK BEGA Dalile i Dejana - ŠOK SCENA, nasilje! Ovo NISTE VIDELI (VIDEO)
ZA OVO ŠTO JE URADIO NEMA OPRAVDANJE! David oštro o bratu Dejanu - Ne prepoznajem ga, DALILA GA JE UNIŠTILA! Žestoko opleo po snajki

Zbog bega, moraće da plate produkciji ogromnu kaznu (pismo produkcije o diskvalifikaciji pročitajte ovde).

Foto: TV Pink printscreen

Odmah pošto je saopšteno da više nisu takmičari rijalitija, Miljana Kulić je iznela svoju stranu priče.

Novinar Darko Tanasijević pitao je da li se uplašila za Željka kada je Dejan pretio šrafcigerom, a ona je rekla:

OD OVOGA SE NEĆE OPRATI! Isplivala GOLA fotka popularnog zadrugara - slikao je PONOS u punoj snazi! Odao ga JEDAN DETALJ (FOTO)

RUSVAJ U BELOJ KUĆI! Nakon što su Dejan i Dalila NAPUSTILI ZADRUGU nastao još veći HAOS - usred EMISIJE (VIDEO)

- Apsolutno se ne bojim za Željka, on je zaštićen, oni su urlali ispred apartmana, ali on ne može ništa unutra da čuje. Dalila ne dozvoljava da se njenom krevetu priđe, a ona na našim krevetima ostavlja svoje spavaćice i Dejanove prljave gaće. Nije želela da skloni stvari sa mog kreveta ja sam ih uzela i bacila na krevet. Ona je za mene pročitana knjiga i ne može da me iznenadi nešto - rekla je Miljana i dodala:

Foto: printscreen tv pink

- Ona je navikla da u rijalitiju mafija, podmeće i udara ljude, a kada je videla da joj ja sada uzvraćam isto ona je polila mene, ja sam polila nju i verovatno sam polila i medu. Danas je tri puta za stolom izgovorila da sam ja poslednja koja treba da pričam o porodici i onda je na najpodmukliji način počela da igra ovu igru, ogrebala me je - priznala je ona i nastavila...

DEJAN I DALILA NAPUSTILI ZADRUGU! Dušica na početku programu saopštila - evo šta se dešavalo nakon SKANDALA sa Miljanom! (VIDEO)
DISKVALIFIKACIJA, BRUTALNA ODLUKA PRODUKCIJE! Ovo je KAZNA koju će Dalila i Dejan morati da plate - prekinuli program i saopštili...

 - Oni su hteli da produkciju ucenjuju da kao oni mene kazne, a dobili su verovatno informaciju da ja neću biti kažnjena jer sam im vratila istom merom, a  kada su videli da ja neću izaći, izašli su oni - rekla je Miljana.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija