• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2020

23:50

K*RA SE PRED PRODITELJIMA, OTAC HEROINSKI ZAVISNIK! Kristijan Golubović OCRNIO Đoganijeve, prozvao Lunu zbog S*KSA u rijalitiju! (VIDEO)

Rijaliti

K*RA SE PRED PRODITELJIMA, OTAC HEROINSKI ZAVISNIK! Kristijan Golubović OCRNIO Đoganijeve, prozvao Lunu zbog S*KSA u rijalitiju! (VIDEO)

Podeli vest

Bez pardona opleo po Đoganijevima.

Kristijan Golubović je gostujući u jednoj emisiji pričao kakva želi da bude njegova naslednica i šta nikako ne bi trebano da radi.

ŠOK! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NE ULAZI U ZADRUGU ZA 150.000 EVRA! Evo o kojoj CIFRI SE RADI i šta planira da uradi sa tim NOVCEM!

Tom prilikom je rijaliti igrač i prokomentarisao Lunu Đogani i njenu porodicu u rijalitiju, za koju nije imao reči hvale. 

Foto: Printscreen You Tube/Avaz TV

- Treba da pokažeš svojim roditeljima da si prava princeza, buduća kraljica, a ne da se k*raš tamo pred ocem i majkom u rijalitiju... - rekao je Golubović.

- A otac nem, ne može ništa - prokomentraisao je voditelj.

- Pa šta će, otac joj heroinski zavisnik, on je traumatizovan, on je ostao traumatizovan od drogiranja! Ljudi koji prestanu sa heroinom, oni ostaju večno traumatizovani, znači, van koloseka! Teško je vratiti se - pričao je Kristijan.

JANJUŠ PLAČE, A MAJA GA TEŠI! "Loše sam, ne mogu da IZDRŽIM..." Završili zajedno u KREVETU - zadrugar NEUTEŠAN! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen You Tube

Detaljno o svemu ovome možete pogledati OVDE

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anaana

pre 3 godine

Kristijan Golubović? Ona krimi-džimi što je kao oženjan čovek nabadao prstiće Staniji, pa mlatarao jajima dok mu je Balerina vikala džukelo?! Samo pitam.

Zića

pre 3 godine

Reče Kristijan Golubović za koga se zna da više od svega voli da šmrče Heroin.Kod Ami Gu šou je bio na Heroinu.I to se iz aviona vidi izgled lica,oklembešene jagodice... Ima li većeg dna!?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija