• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.08.2020

23:59

KURCŠLUS U EMISIJI! Miljana SKOČILA na Šopićevu, IZVREĐALA JE, nazvala ORTODOKSNOM KU*VETINOM, a onda je ona udarila na njenu majku! (VIDEO)

Rijaliti

KURCŠLUS U EMISIJI! Miljana SKOČILA na Šopićevu, IZVREĐALA JE, nazvala ORTODOKSNOM KU*VETINOM, a onda je ona udarila na njenu majku! (VIDEO)

Podeli vest

Pokazale koliko su britke na jeziku

Ivana Šopić, Maja Marinković i Marija i Miljana Kulić su večerašnje gošće u emisiji "Zadruga - narod pita", a njihov domaćin je voditelj Darko Tanasijević. 

GODINAMA ŽIVI U AGONIJI! Tanja Savić priznala da je MORALA DA SE UDA I ZAPOSTAVI KARIJERU! Šok detalji!PALA KAO POKOŠENA!

Foto: TV Pink printscreen

Matora ODVALILA GLAVOM O BETON na Sanjinom rođendanu, ona TRČALA OKO NJE! HAOS! (FOTO)

Emisija je počela veoma burno jer su Marija i Miljana osudile ponašanje Šopićeve. Miljana nije mogla da obuzda svoj bes jer ju je Ivana prozvala, te je skočila nasred studija i zamalo se unela Šopićevoj u lice. 

Foto: TV Pink printscreen

- Ivana, od tebe sam očekivala, kako si ušla i kako si bila otresita i pametna na početku, ja sam mislila da se nećeš obrukati, ali ti si se sve više kanalila, samim priznanjem da si se zaljubila u Janjuša. U šta si se zaljubila? Evo, na primer Stefan i Janjuš su dva različita muškarca - odbrusila je Marija.

- Ja sam zaljubljive prirode, brzo se zaljubim i odljubim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink printscreen

- Ne, ti si se igrala sa Stefanom, a u Janjuša si se zaljubila, ali si se odvojila, jer si dobijala kritike, a pokušavala si da sakriješ vaš odnos. Ti si pošto poto tvrdila da to nije istina, mene je sramota, ne priliči mi da pominjem ovde prste, ali ja moram da kažem, jer se to kod tebe desilo. Videlo se da jeste, ne znam kako te nije sramota i sa tim govorom koji imaš, kako si dozvolila da te jedan muškarac istera drugi dan iz kuće, kako si se osećala? Mene bi bilo sramota da me muškarac istera. Ivana je videla kuću i bazen, imaju žene koje trpe! Tebe se majka stidi! - nastavila je Kulićka.

Mene niko nije isterao, to morate njega da pitate. Ja sam čula da vas muž bije, bolje Stefan i ja da se pozdravimo i da me on istera, nego da me on bije. Vi ste bruka majka, loša majka! Miljana i tvoja sestra je zaljubljena u oženjenog čoveka - uzvratila je Šopićeva.

- Moj otac nikad nije podigao ruku na moju majku, ako je ikad iko digao ruku to je moja mama na mog tatu, k*rvetino jedna! Ceo Beograd zna da si k*rvetina ortodoksna - ubacila se Miljana.

- Miljana, ti ne znaš zašto ju je momak isterao! Ivana, da li si spavala sa svim fudbalerima? - dobacivala je Marija.

Foto: TV Pink printscreen

- Ja sam čula da se Vaša ćerka viđa sa oženjenim muškarcem - odbrusila je Ivana.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija