• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

21:37

ČEKALI SMO GA MESECIMA! Kristijan je PRVI ZADRUGAR koji će ući u BELU KUĆU - Dušica ODMAH SPOMENULA STANIJU... ŠOK! (FOTO)

Rijaliti

ČEKALI SMO GA MESECIMA! Kristijan je PRVI ZADRUGAR koji će ući u BELU KUĆU - Dušica ODMAH SPOMENULA STANIJU... ŠOK! (FOTO)

Podeli vest

Iznenadio je sve svojim stajlingom

Iako čelnici televizije Pink uvek ostave najjače igrače za kraj. Jedan od prvih zadrugara koji će kročiti u Zadrugu 4 jeste osoba o kojoj mediji već godinama pišu.

OVO ĆE BITI NOVINA U ZADRUZI 4! Pink potvrdio - OBJAVILI LEPE VESTI, a on je PRESREĆAN! Ispunio mu se VELIKI SAN! (FOTO)

U pitanju je Kristijan Golubović od kojeg se očekuje mnogo kada je u pitanju rijaliti program. Pogotovo kulminacija odnosa sa Stanijom Dobrojević koji datira još od Farme.

Foto: printscreen/tvpink

- Ne priliči ni njoj ni meni da se prepucavamo - rekao je Kristijan koji je mislio na Staniju Dobrojević.

- Hoću sve da mi bude složeno, ja ne mogu da promenim ljude. Ja nisam zaljubljive prirode... - rekao je Golubović.

Produkcija spremila IZNENAĐENJE na samom početku - POČINJE ŠOU KOJI ĆE TRAJATI MESECIMA! Pratite ULAZAK U ZADRUGU 4 iz minuta u minut!

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija