• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

20.10.2020

08:10

LUNA HOĆE BEBI DA DA IME KOJE JE PLANIRALA SA SLOBOM! Radanović ga je odabrao u "Zadruzi 1", a sada je usledio ŠOK!

Rijaliti

LUNA HOĆE BEBI DA DA IME KOJE JE PLANIRALA SA SLOBOM! Radanović ga je odabrao u "Zadruzi 1", a sada je usledio ŠOK!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Luna Đogani želi da bebi koju će roditi Marku Miljkoviću da ime koje je smislila sa bivšim ljubavnikom Slobom Radanovićem! Pobednica "Zadruge 2" tek što je u nedelju objavila da je trudna, a već ima spisak imena za dete i na tom spisku su ista ona koja je u rijalitiju planirala sa folk pevačem.

Foto: instagram/luna_djogani

- Za dečaka mi se sviđa ime Luka jer volim kratka imena. I Marku se dopalo! O tome smo odavno pričali i složili se - kazala je Luna, koja je i u ženska imena uvrstila jedno koje je trebalo da dobije njena i Slobina ćerka:

- Volela bih da se beba, ukoliko bude devojčica, zove Mia. Pored toga mi se dopadaju i Lana, Hana... Kratka i neobična. Kao i moje.

Na opasku novinara da je ime Lana i Mia odabrala sa Radanovićem, kratko je objasnila:

- To nema nikakve veze sa Slobom, iako sam s njim pričala o tim imenima.

Zanimljivo je da je ova imena u "Zadruzi 1" zapravo odabrao Radanović, a da se Luna samo složila sa njegovim izborom. Iako je pevač tada bio u braku sa Kijom Kockar, tokom rijalitija su pričali o bebi.

Foto: instagram printscreen

- Volim muško ime Luka... Od ženskih mi je lepo Mia - rekao je tada Sloba, na šta se Luna nadovezala:

- I meni! Rodiću ti bebu! Možda budu blizanci, dečak i devojčica.

Kako joj se san da Slobi rodi blizance nije ostvario, Luna je utehu našla u Miljkoviću. Ona se sa njim smuvala u drugoj sezoni popularnog rijalitija, a u nedelju mu je pred kamerama rekla da je u drugom stanju. Rijaliti zvezda je snimala svog verenika u trenutku kada mu je dala test za trudnoću u ruke, a video je objavila na zajedničkom "Sikter tjubu".

Pre nego što je lepu vest saopštila milionima ljudi, Luna je obavestila prvo svoju porodicu. Budući deda Gagi Đogani kaže da je presrećan.

Foto: Instagram/luna_đogani/adamđogani

- Budan sam od šest ujutru, nisam mogao da spavam od uzbuđenja! Ceo dan u nedelju je planirala da mi kaže da je trudna. Slala mi je poruke da me voli i govorila da će uveče doći kod mene. Bila mi je čudna. Onda me je oko 19.30 nazvala i rekla: "Ne mogu da izdržim, moram da ti kažem da sam trudna." Bio sam u pozitivnom šoku. Odmah sam se spakovao i otišao kod nje. Čestitao sam i budućem zetu! On je i dalje zbunjen, kao što sam i ja bio kad sam saznao da ću dobiti Lunu - priča Gagi.

Na pitanje kako komentariše to što će Luna bebi dati ime o kom je pričala sa Slobom, denser odgovara:

- O tome će odlučivati ona i Marko. Samo znam da ću biti najbolji deda na svetu!

Zajedno kod doktora

Luna je saznala da je trudna pomoću brzog testa, pa je juče sa Markom otišla na pregled kod ginekologa.
- Osećam već neke promene u organizmu. Sad kad vratim film, mislim da sam trudna već neko vreme, ali lekar će mi tačno reći. Anabela je bila sa mnom kad sam uradila test. Plakala je od sreće - kazala je Đoganijeva pre posete lekaru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17