• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

23:13

KRISTIJAN NAPUSTIO EMISIJU! Uživo se SUKOBIO SA STANIJOM - prekinuli SNIMANJE! Posle OVIH REČI ustao i OTIŠAO!

Rijaliti

KRISTIJAN NAPUSTIO EMISIJU! Uživo se SUKOBIO SA STANIJOM - prekinuli SNIMANJE! Posle OVIH REČI ustao i OTIŠAO!

Podeli vest

Pružili su ruku pomirenja i na miru se rastali

Ove večeri u emisiji "Amidži šou" sreli su se oči u oči Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević. Kristijan je prvi koji je izneo svoju stranu priče (detaljnije čitajte OVDE).

- Došlo je do krivične prijave sa njene strane, bez potrebe, kao plašila se za život sebe i svojih najmilijih. Ja umem da budem jako upečatljiv, surov i sirov, ali nije mi bila zadnja namera. Ja planem u sekundi kad mi spomenu ženu i dete pa se vodila tim hejterskim izjavama, onda sam hteo da napravim skeč.... Nisam imao nameru ni da povrednim ni nju ni njene bližnje, to je bilo u afektu. Voleo bih da mi se izvini jer mi je spomenula svetinju moju ćerku, ja sam nju čekao 18 godina - izjavio je Kristijan na samom početku, pa dodao:

- Mi svi govorimo jedni drugima ne znam šta, tamo je zadrugar rekao devojci "Nemoj vilicu da ti slomim", zbog banalne stvari. Ovo sam rekao u momentu kad je u pitanju život mog najvoljenijeg bića. Začudilo me je da se opet bavi sudom, pored svega, to je sve šoubiznis. Glupo je da se raspravljamo pred tužilaštvom o takvim glupostima. Bitno mi je da ne ispadnem kreten, kad ispadnem onda kažem izvini, ona zna kakav sam ja - istakao je Golubović, a onda je Stanija sa knedlom u grlu i suzama u očima rekla svoje.

- Prvenstveno želim da kažem da je čovek sa ulice da ću ispoštovati događaj koji smo dogovorili. Isklevetao me na sve moguće načine i pretio smrću i nisam više mogla ništa da ga ne prijavim u policiji. Ja razumem ono za dete, ali i ja sam nečije dete. Ovom prilikom ti se izvinjavam za to, ali moraš i ti da shvatiš kako je mojoj majci dok si me ti klevetao. Prvi si krenuo, Kristijan, nikad ne bih ušla u to. Ja nikada nisam htela time da se bavim. Isklevetao si me samo odjednom. Bio je "Amidži šou", "Magazin In", pitala sam te je l sve u redu, rekao si da jeste i onda je krenulo vređanje - rekla je Stanija sa suzama u očima, a na to se nadovezao Kristijan i pružio joj ruku pomirenja.

- Nemoj više da razvlačimo, nema zle krvi, izvinuli smo se, hvala tebi, hvala meni, nećemo više da razvlačimo temu od ovoga - rekao je Kiki.

Nakon ovih divnih reči i izvinjenja, kada su pustili reklame i prekinuli snimanje emisije, Kristijan Golubović je napustio u emisiju i vratio se u "Zadrugu", a Stanija Dobrojević je ostala kako bi dalje pričala novosti iz svog života.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 3 godine

Ne izvinuli nego izvinili. Ako je Kristijan neuk, ne morate biti vi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija