• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

10.11.2020

10:22

NAJVEĆI SKANDAL u Parovima - odvela ga U TAJNU SOBU i uradila OVO! (FOTO)

Rijaliti

NAJVEĆI SKANDAL u Parovima - odvela ga U TAJNU SOBU i uradila OVO! (FOTO)

Podeli vest

Luda zabava do jutra

U vili "Parova" sinoć se slavilo do ranih jutarnjih sati. 

Naime, učesnica rijalitija Nejla Mehmerović sinoć je proslavila svoj rođendan, na vrlo specifičan način.

Pored dobre atmosfere, pozitivne energije i dobre muzike, Nejla je kao rođendanski poklon dobila striptiz od Ivana Gavrilovića. 

Slavljenica je bila u tajnoj sobi, i nije ni slutila šta je očekuje, pa je ostala zatečena kada je ugledala Ivana. Gavrilović je počeo da skida majicu, a sudeći po svmu njoj se jako dopalo kako on to radi pa je krenula da mu skida pantalone. Žurka se nije tu završila, nego je tek počela, a ostali učesnici su se opustili nakon što su popilu koju čašicu više.

Kako je sve igledalo pogledajte u galeriji iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ukratko

pre 3 godine

ostace upamcen kao muska sponzorusa -citaj prostitutka marije milsoevic

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija