• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2020

22:51

Taki otkrio ko je DEVOJKA SA KOJOM JE JANJUŠ PRIČAO - "Bila je KIJIN FAN, PA LUNIN, a sada... evo šta je PRAVA ISTINA!

Rijaliti

Taki otkrio ko je DEVOJKA SA KOJOM JE JANJUŠ PRIČAO - "Bila je KIJIN FAN, PA LUNIN, a sada... evo šta je PRAVA ISTINA!

Podeli vest

Snimak razgovora Majine drugarice i Janjuša je digao veliki haos na društvenim mrežama, a sada je otac Marinkovićeve istakao da to zapravo nije njena drugarica, već hejter.

Na Instagram profilu Marka Janjševića Janjuša juče je osvanuo snimak razgovora drugarice Maje Marinković i Janjuša u kojem Majina drugarica ističe da zadrugar nju treba da ostavi kao i da us od Marinkovićeve svi ruke digli. Vest o tome pročitajte ovde. 

Majin otac, Radomir Taki Marinković, je vidno potresen zbog svega što se dešava, te je objasnio ko je zapravo devojka koja je pričala sa Janjušem. 

Foto: TV Pink printscreen

- Ma to je jedna budala, takvim Indijancima ne dajem na značaju uopšte. Ona je neka psihopata, kakva Majina drugarica! Rekla je da su svi digli ruke od Maje, pa čak i ja i njena majka, što nije istina. Taman posla da takvoj jednoj budali ja dajem na značaju, ona hoće slavu preko Majine grbače, hoće samo pet minuta slave. To nije Majina drugarica, to je njen hejter. Ona je prvo bila Kijin fan, pa Lunin, pa Majin, nemam šta da je dalje komentarišem - poručio je Taki za Pink.rs i dodao da ga je najviše zabolela tvrdnja izvesne Nataše da su od Maje svi digli ruke, a onda otkrio da je njegova ćerka sve vreme bila sa svojom majkom u periodu kada se dogodio taj poziv.

Foto: TV Pink printscreen

- Maja je i sa mnom i sa svojom majkom u dobrim odnosima. Majka je sve vreme bila uz nju, dok je imala operaciju nosa sada pred ulazak u ''Zadrugu'', recimo, sve vreme je bila uz nju, pomagala joj. Dva dana je spavala sa njom, Maja nije videla lepo, ona joj je pomagala i do toaleta da ode. Celo leto su bile na Adi, Maja je majku vodila i na botoks. Niko nije digao ruke od Maje - rekao je otac Marinovićeve. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17