• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

14.05.2021

19:28

NOVI DETALJI - IVANA NAPUSTILA STAN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ZATRAŽILA OD NADLEŽNIH ORGANA ZABRANU PRILAZKA!

Rijaliti

NOVI DETALJI - IVANA NAPUSTILA STAN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA I ZATRAŽILA OD NADLEŽNIH ORGANA ZABRANU PRILAZKA!

Podeli vest

Kristijan Golubović trenutni učesnik "Zadruge" priznao je danas da je sa cimerkom Kristinom Spalević imao intimne odnose iako je u braku.

Nakon što su pomenuti snimci isplivali, njegova supruga Ivana potpuno je van sebe.

Ona ne samo da se iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla kod majke u selo Ratina sa njihovom ćerkom, već planira da traži zabranu prilaska.

Foto: printscreen

Kristijan i Ivana

- Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da veruje da je to uradio tako javno i još da se posle svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savet kako da se razvede. Ali, to nije jedino ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i ćerki, te da dete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno.

- Ona ide na to da Kristijana ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dete viđa samo u kontrolisanim uslovima. Ne znam šta će biti njeni argumetni za takav zahtev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam - kaže izvor blizak Ivani i dodaje:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristina Spalević

- Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali, sada joj je prekipelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu ćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo.

Svoj plan, Ivana je, kako tvrdi izvor, rekla i jednoj od Kristijanovih sestara sa kojom je u kontaktu.

Foto: printscreen

Kristijan i Ivana

- Naravno da je ubrzo cela Kristijanova porodica saznala za ovaj Ivanin plan. Oni su u šoku. Ne zato što smatraju da nije u pravu, nego zato što nisu očekivali da to uradi Ivana koja je fina, tiha i povučena. Mislili su da mu se nikada neće suprostaviti. Da će i dalje padati na njegova objašnjenja da je to samo rijaliti, da je otišao da zaradi novac za nju i ćerku. Nisu ni pokušali da je ubede u suprotno jer znaju da joj je prekipelo čim se odlučila na tako nešto. Oni se samo nadaju, da će kao i mnogo puta do sada da odustane od ove ideje. Sa druge strane iznenađeni su što je Kristijan tako transparentno ušao u odnos sa Kristinom, jer on uglavnom negira takve priče o njemu i vezi sa drugim učesnicama rijalitija. Uvereni su da se zapravo zaljubio - kaže izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija