• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

13.07.2021

13:55

NIJE MU SVEJEDNO! ZADRUGAR OSTAO BEZ HONORARA - Uspeo sam da zaradim NULU! /FOTO/

pink.rs

Rijaliti

NIJE MU SVEJEDNO! ZADRUGAR OSTAO BEZ HONORARA - Uspeo sam da zaradim NULU! /FOTO/

Podeli vest

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović uživaju u ljubavi nakon završetka rijaliti programa "Zadruga".

Čorba je otkrio u kakvim je sada odnosima sa Kristijanom Golubovićem i da li se kaje što je zbog sukoba između Kristijana i obezbeđenja kažnjen pozamašnom sumom novca.

- Odbrojavali smo dane. Jako nas lepe uspomene vežu za ovu kuću i na sve ono što smo doživeli ovde, ali treba nam odmora od svega.

Foto: TV Pink printscreen

Milan Janković Čorba

Kako je porodica reagovala na vaše učešće?

- Na početku nisu bili nešto za to, ali sada kada sam izašla vidim da su baš prezadovoljni. Za sada su zadovoljni zetom, imaju male zamerke, ali su zadovoljni - rekla nam je Teodora

Bio si kažnjen kada si se upleo u sukob između Kristijana i obezbeđenja. Da li si uspeo nešto da zaradiš u rijalitiju?

- Uspeo sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam očajan jer nosim mnogo lepa iskustva. Ovde sam se pokazao i kao kuvar i kao muzičar, osvojio sam devojku koju puno volim i koja me podržava u svemu, tako da mi nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovde naučio i pokazao sam sebe. Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovde i mnogo sam zadovoljan - rekao nam je Čorba.

Foto: informer.rs

Teodora Bilanović

Kakav ti je odnos sa Kristijanom u spoljnom svetu?

- Videli smo se prve večeri kada sam izašao. Juče smo se ponovo videli. Ta dva dana između sam se posvetio malo sebi, malo smo se prošetali, udahnuli vazduh. Jako sam se loše osećao kada su ljudi krenuli sa svih strana, bio sam u konfuziji, ali sam sada prihvatio.

Foto: printscreen

Čorba

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija