• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

14.08.2021

13:32

MAJA MARINKOVIĆ I FILIP CAR ZAJEDNO?! Bivši zadrugari dočekali zoru zajedno - ISPLIVALA SLIKA IZ PROVODA! /FOTO/

TV Pink printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ I FILIP CAR ZAJEDNO?! Bivši zadrugari dočekali zoru zajedno - ISPLIVALA SLIKA IZ PROVODA! /FOTO/

Podeli vest

Ljubavni život rijaliti zvezde Maje Marinković mesecima je pod lupom javnosti, kako zbog njene turbulentne veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, tako i nakon njenog izlaska iz rijalitija "Zadruga".

Maja je, sudeći po aktivnosti na društvenoj mreži Instagram, definitivno odlučila da stavi tačku na odnos sa Janjušem, pa sve pršti od zajedničkih fotki sa Filipom Carem.

Foto: printscreen

Filip Car

Nakon što ju je pre nekoliko večeri iznenadio u jednoj emisiji, baš nakon što je Janjuš iznenadio njegovu bivšu, Minu Vrbaški, sve je više priča da Maja i Car nisu samo prijatelji. U prilog tome ide i fotka koja je osvanula na Majinom i Filipovom Instagram nalogu, a koja je mnoge naterala da se zapitaju da li su njih dvoje osvanuli jedno pored drugog.

Foto: printscreen

Filip i Maja

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija