• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.10.2021

13:01

RIJALITI PAR NA KORAK OD RAZVODA U ZADRUZI 5! Brak im pukao jer ne mogu da dobiju...

Rijaliti

RIJALITI PAR NA KORAK OD RAZVODA U ZADRUZI 5! Brak im pukao jer ne mogu da dobiju...

Podeli vest

Brak Dalile (28) i Dejana Dragojevića (25) puca jer ne mogu da dobiju dete! Učesnici "Zadruge 5" su četiri godine pokušavali da postanu roditelji

Par je čak izgubio jednu bebu, ali posle toga Dalila nikako nije uspevala da zatrudni, pa su im lekari predložili vantelesnu oplodnju u inostranstvu.

Plan im propao
Dalila i Dejan su pristali da uđu u "Zadrugu" kako bi skupili novac za vantelesnu oplodnju

Izvor Hita

Kako bi skupili novac za intervenciju, ušli su u "Zadrugu 5". Međutim, umesto da planiraju odlazak na kliniku u Sloveniju, oni su na korak od razvoda! Dalila se, naime, zaljubila u Filipa Cara, dok Dejan flertuje sa Sandrom Čaprić i Stanijom Dobrojević.

- Njihova najveća želja je da dobiju dete! Godinama su pokušavali, ali nikako im nije uspevalo. Na kraju su se obratili lekarima i ispostavilo se da su zdravi i da ne postoji konkretan razlog. Dalila je jednom zatrudnela, ali su izgubili dete i upali u težak period u kom su se udaljili - kaže izvor Hita.

Bivša pobednica "Parova" je tada pala u depresiju.

Svekrva Biljana klela Dalilu: Dabogda joj se materica osušila

Dalila je jednom prilikom ispričala da ju je Dejanova majka Biljana, s kojom ne razgovaraju, proklela!

- Kad smo Dejan i ja započeli vezu, bila je protiv mene. Smatrala je da nisam dovoljno dobra za njega, smetala joj je i moja vera. Možda bih joj to oprostila, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari koje je rekla. Klela me pred Dejanovim ocem Goranom, izgovorila je: "Dabogda joj se osušila materica, da nikad nema decu" - rekla je Dragojevićeva.

- Bila je očajna! Dan i noć je plakala, nije imala snage da ustane iz kreveta. Ona to doživljava kao veliki životni neuspeh, jer je navikla da uvek ostvari sve što zamisli. Dejan se povukao u sebe, jer nije znao kako da joj pomogne. Posle nekog vremena, rešili su da još jednom pokušaju. Raspitali su se šta bi još mogli da urade i saznali za kliniku u Sloveniji, koja ima veliku stopu uspešnosti kad je reč o vantelesnoj oplodnji - priča naš sagovornik i dodaje da su im se kockice same sklopile:

Tragedija
Dalila je jednom uspela da zatrudni, ali je zbog komplikacija izgubila bebu i upala u depresiju
Izvor Hita

- Upravo dok su razmišljali kako da nabave toliki novac, dobili su poziv za "Zadrugu". Mada su rekli da nikad više neće ući u rijaliti, predomislili su se i pristali.

To se, smatra naš izvor, pokazalo kao velika greška:

- Njihov odnos je već bio poljuljan i pre rijalitija. Godinama se nisu odvajali, a onda je Dalila počela da izlazi bez Dejana, a on njoj da prebacuje zbog toga... Kad ona potone zato što ne može da zatrudni, a on joj kaže da su mladi i da imaju vremena, posvađaju se! Dalila krene da histeriše kako je do sada već trebalo da bude majka, jer želi da rodi dete pre 30. godine, a on se iznervira i izađe iz kuće! Oboje su pod ogromnim pritiskom zbog toga. Zato me ne čudi što se ona zbližila sa Filipom, a on pokušao da dokaže muškost muvajući se sa Sandrom i Stanijom!

Foto: Printscreen You Tube/Dalila i Dejan

Dalila i Dejan na korak do razvoda

Dalila je i sama potvrdila da joj je najveća želja da se ostvari kao majka.

- Prošla sam kroz pakao, ali ako Bog da, imaću dete. Počela sam da uzimam hormone, zbog kojih sam se ugojila... Teško mi je kad mi neko pomene tu temu, to mi je rak-rana - rekla je rijaliti zvezda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17