• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

05.11.2021

10:03

VRELA AKCIJA DALILE I FILIPA NA 2 METRA OD DEJANA! Nisu mogli da obuzdaju strasti pa su tresli krevet do jutra! /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

VRELA AKCIJA DALILE I FILIPA NA 2 METRA OD DEJANA! Nisu mogli da obuzdaju strasti pa su tresli krevet do jutra! /VIDEO/

Podeli vest

Filip Car je svojoj novoj devojci Dalili Dragojević rekao da će posle emisije odmah leći da spavaju kako ne bi gubili vreme za poljupce i maženje.

Filip je legao pored Dalile i odmah se bacio na akciju vrelih poljubaca sa njom. Ovaj novopečeni par nije mario za svoje cimere koji su sve vreme gledali u njih i čekali šta će sledeće da se desi.

Podsetimo, Dalila i Car su samo noć pre raskinuli i nisu skoro celi dan razgovarali. Dragojevićeva je bila ljubomorna na sve bivše Filipove devojke, i nikako nije želela da je on poredi s njom.

- Ja tebe volim i zaljubljen sam i volim tvoje kvalitet. Takvu sam te izabrao, a hiljadu puta sam ti ponovio da se ne svađaš. To je za prošli vek da pričas o svojim vrlinama

Foto: printscreen

 

- Mene nećeš provoditi sa svojim bivšama koje su prosti**tke i ostalo. Meni niko nije plaćao za se*s, dok tvojim bivšim devojkama jeste. Evo nismo zajedno i kraj. Onaj ko voli ne voli takve stvari. Nemoj da se dereš i da mi govoriš šta da radim - urlala je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija