• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

09:28

BURNA PROŠLOST DALILE DRAGOJEVIĆ! Svako veče je imala DRUGOG muškarca, Huso Mujić zbog nje POBEGAO iz Tuzle, a majka se LEČI od OVE BOLESTI

TV Pink printscreen

Rijaliti

BURNA PROŠLOST DALILE DRAGOJEVIĆ! Svako veče je imala DRUGOG muškarca, Huso Mujić zbog nje POBEGAO iz Tuzle, a majka se LEČI od OVE BOLESTI

Podeli vest

Drama oko ljubavnog trougla Dalile, Dejana Dragojevića i Filipa Cara ne prestaje, a bračni par je potpisao papire za razvod, ali su bez obzira na to i noćas pale teške reči

Ipak, ovo nije Dalilin prvi rijaliti. 

- Dalila je bila u Sarajevu i svaku noć imala drugog muškarca, njen otac je sve to saznao pa se od silne sramote pokupio iz Tuzle i vratio u Šepak, a nje se stidi i ne voli da mu se pomene ni njeno ime. Njena majka se u to vreme razbolela, takođe, zbog nje, žena se leči od teške depresije, ali Dalilu to nimalo ne zanima, ona njih pominje samo reda radi, ni a od adžije ni p od poštenja, ona je sramota za celu Bosnu - čitala je tada voditeljka rijaliti programa "Parovi".

Da podsetimo, Dejan Dragojević, nije želeo da ćuti bivšoj ženi pa ju je čak nazvao i silosem za punjenje.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Samo bi lud čovek bio sa ovakvom žeom. Može samo da ide i jadikuje za tobom. Niti će neko hteti da bude sa njom, niti veri i oženi. Ona je pokazala sliku i priliku sebe. Ja sma ispao glup i jadan. Vraćam film šta sam sve ćutao i trpeo. Mesec dana sam se ćutio, a onda je prolazila i smejala se. Kaže ti: "Pod kapuljačom", pu klošarko. Zbog čega? Da bi bila izvređana, isp*šana i silos za punjenje semnakama. Sve me je sastavilo... kad bih krenuo da se izvinjavam ljudima koje sam vređao zbog nje, znaš koliki bih spisak bio. Ona dolazi i kaže da sam njena meta i ona će da me ganja. Ona kad izađe i bude gledala snimke, sama sebe će se zgroziti. Ona ni ne zna šta je sreća. Ja sam mislio da sam izabrao sreću i sad kad pogledam... Kad sam bio najtužniji, bio sam najsrećniji, samo to nisam znao. Istrošiće se kao i tinta. Poniženo se osećam u smislu da sam to gledao i tražio opravdanje koje je bilo nemoguće. Kao i Filip što je rekao da hoće da se promeni, kako je tako, teraj to. Svađao sam se sa ljudima, samo da bih se njoj dodvorio i da bi bilo kako ona hoće. Nabacivala mi je indirektno Staniju i Sandru, samo sebe da bi oprala. Nije mi dalo srce da idem na tu stranu, samo jer sam joj verovao. Ja sam pet godina imao poverenje u nju, a Filip posle sedam dana nije prišao Marku, nego je stajao sa strane i posmatrao, pa i ja sam posmatrao. Imao sam ogreban idealizam koji je bio nepotreban - pričao je Dejan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija