• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M. - N.K.

06.09.2022

07:05

ALEKS KRIJE OD DEJANA DA ULAZI U "ZADRUGU 6" - Starleta u tajnosti potpisala ugovor sa produkcijom!

printscreen

Rijaliti

ALEKS KRIJE OD DEJANA DA ULAZI U "ZADRUGU 6" - Starleta u tajnosti potpisala ugovor sa produkcijom!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić ući će u sledeću sezonu "Zadruge", a dogovor sa produkcijom napravila je Dejanu iza leđa!

Aleks Nikolić krije od Dejana Dragojevića da ulazi u "Zadrugu 6", saznaje Informer! Starleta je u tajnosti potpisala ugovor sa produkcijom rijalitija a da o tome još nije obavestila dečka s kojim je sedam meseci u vezi?!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Dragojević i Aleks Nikolić


Sve dogovorila krišom


- Aleksandra je pre nekoliko dana bila na Pinku i dogovorila ulazak u "Zadrugu 6". Čak je potpisala i ugovor, i to Dejanu iza leđa! Produkcija joj je ponudila ozbiljan novac, koji nije želela da propusti.

Sprema se za "Zadrugu"

Aleks Nikolić se već danima sprema za "Zadrugu". Da bi izgledala lepše pred kamerama, starleta je nedavno hirurškim putem izvadila silikone iz usta.
- Odlučila sam da odem na operaciju jer su mi se usne iskrivile. Kajem se što sam ih pumpala! Izvadila sam silikone iz usana, a uskoro skidam konce.

Trenutno živi od reklama sa Instagrama, ali to joj nije dovoljno. Nema druge prihode, osim honorara iz "Zadruge" - priča Informerov izvor i objašnjava zbog čega je ovako krupnu odluku sakrila od Dragojevića:


- Njih dvoje su pre dvadesetak dana zajedno išli na pregovore. Dejan se dvoumio da li da uđe od početka "Zadruge" ili nešto kasnije, pa je na kraju rekao da mu treba još vremena da razmisli. Verovatno želi da sebi digne cenu! Aleks se tada klela da ni u ludilu neće u rijaliti bez Dekija, ali je lova presudila.

Foto: printscreen

Aleksandra Nikolić

Nikolićeva već ima taktiku za pobedu:
- Ubeđena je da ima dobre šanse da osvoji prvo mesto i nagradu od 50.000 evra. Odlučila je da bude fina i skromna, jer veruje da će tako pridobiti još veće simpatije naroda i gledalaca. Otkako je s Dekijem, stekla je mnogo fanova i računa na njih!

Lova do krova

Aleks je pričala da ni u ludilu neće u rijaliti bez Dekija, ali je dobar honorar presudio
Izvor Informera

Stiže i suparnica


Kada je potpisala ugovor, Aleks nije znala da će imati jaku konkurenciju u borbi za prvo mesto! Njoj će se pred kamerama Pinka pridružiti i bivša Dejanova supruga, Dalila Dragojević.


- Dalila je dobila pozamašnu svotu novcu za novu sezonu i "puca" na pobedu. Ona neće ući odmah na početku, već malo kasnije. Kad je Aleks bude videla na kapiji, odlepiće! Dalila nema dlake na jeziku i sigurno će je provocirati - kaže izvor Informera i dodaje da će "leteti perje" kad se suparnice sretnu pred kamerama:

Foto: printscreen

 

- Njih dve ni u prošloj sezoni nisu bile u dobrim odnosima, ali je tu bio Dejan, koji je branio Aleks. Sada će morati sama da ratuje, a to će publici sigurno biti zanimljivo!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija