• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

07.12.2022

07:00

BIVŠI MINISTAR JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Voditeljka u potresnoj ispovesti otikrila dugo čuvanu tajnu!

Youtube printscreeen

Rijaliti

BIVŠI MINISTAR JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Voditeljka u potresnoj ispovesti otikrila dugo čuvanu tajnu!

Podeli vest

"Bivši ministar u Vladi Srbije je pokušao da me siluje! Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasila", otkriva Jovana Jeremić za Informer

 Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasila, otkriva Jovana Jeremić za Informer.

Foto: Printscreen

Prošla kroz pakao... Jovana Jeremić


Voditeljka TV Pink prvi put je javno progovorila o traumama koje joj je ostavio 30 godina stariji političar, koji ju je 2012. godine napastvovao. Jovana je u potresnoj ispovesti za naš list do detalja ispričala kako je upoznala ovog moćnika, na koji način ju je namamio u stan i jezive detalje pokušaja silovanja!
- Upoznala sam ga u kafani koju su držali moji roditelji, gde je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće, jer sam i sa 23 godine bila namazana i imala razvijenu intuiciju.

 Bio je je 30 godina stariji od mene i trebalo je da mi pomogne da se zaposlim. Pitao me je da mu donesem lek za pritisak, jer mu je bilo loše. Kada sam došla kod njega u stan, gurnuo me je na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i danas osećam, kaže Jovana Jeremić

Kada su završili ručak, Jovana i političar, čije ime ne želi da otkriva, rastali su se. Voditeljka nije ni slutila da će joj sledeći njegov poziv napraviti pakao od života.

Foto: Foto: Marko Đoković

Podelila svoje stravično iskustvo... Jovana


- Jedno veče me je pozvao i rekao da mu je pritisak visok i da mu treba lek. Bez razmišljanja sam otišla do apoteke, kupila šta treba i otišla kod njega. Čim sam ušla u stan, zaključao je vrata. Prestravila sam se - priča Jeremićeva kroz suze i opisuje jezivu situaciju u kojoj se našla:
- Čim sam spustila lek na stočić, gurnuo me je na krevet. Legao je na mene i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i smrad i dan-danas osećam.

Govorila sam mu: "Ostavi me na miru." Tresao se nada mnom koliko se napalio, kazala je Jovana Jeremić

Jovana je dala sve od sebe da ga urazumi da to ne čini.
- Govorila sam mu: "Molim te, ostavi me na miru", ali nije hteo. Tresao se nada mnom koliko se napalio. Uplašila sam se da će dobiti srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspela sam da ustanem i izletim iz stana.
Voditeljka je glavom bez obzira pobegla iz zgrade u kojoj je doživela nasilje.

- Samo sam želela da spasem goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osećala. Ali nikome ništa nisam rekla sve do sada. Roditelje nisam želela da povredim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio - završava Jovana.

Zvala napasnika u emisiju

Osam godina od incidenta Jovana je smogla snage da se suoči sa manijakom.
- Dok sam radila na Hepi TV, pozvala sam ga u emisiju da priča o Zoranu Đinđiću i o "žutima". Besramno je pristao da gostuje. Dok smo se pred kamerama gledali oči u oči, ponašala sam se kao da se ništa nije dogodilo. To je moja najveća pobeda - kaže Jovana.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peja kostolac

pre 1 godinu

Da je uspeo danas bi verovatno bila gospođa ministarka.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

БОЖЕ ОВА ЖЕНА ЈЕ ЗРЕЛА ЗА ПСИХИЈАТРИЈУ.КАД НЕКОГА УБИЈЕ,РАДИ СКРЕТАЊА ПАЖЊЕ НА СЕБЕ,БИЋЕ КАСНО

sledeća vest

Vesti

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti
Društvo

Zbog popularnog tretmana, raste broj obolelih u Srbiji! Na svakih 30 sekundi neko umre od ove bolesti

Hepatitis je podmukla bolest koja nema specifične simptome, može se detektovati u ranoj fazi samo testiranjem pa se preporučuje svakoj punoletnoj osobi da se makar jednom u životu testira na hepatitis B i C, istakla je prof. dr Ivana Milošević, infektolog, gastroenterohepatolog, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS.

28.07.2024

10:48

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Srbija