• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.02.2023

11:59

OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR! Anina kuma iznela STRAVIČNE DETALJE nasilja koje je Ćurčićeva doživela od Zvezdana!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR! Anina kuma iznela STRAVIČNE DETALJE nasilja koje je Ćurčićeva doživela od Zvezdana!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Ćurčić sinoć je iznela detalje psihofizičkog maltretiranja koje je prošla sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem sa kojim trenutno boravi u rijalitiju.

Nakon što je Zvezdan negirao Anine optužbe da ju je tukao, maltretirao i ukrao joj pare, Ćurčićeva se obratila u kameru svojim najbližim ljudima i dala im zeleno svetlo da ispričaju sve što znaju o njenom i Slavnićevom odnosu.

Milena Kačavenda, Anina kuma je u emisiji "Magazin IN" otkrila do detalja kako je Zvezdan maltretirao Anu.

Foto: Printscreen/You Tube

Milena Kačavenda jedva čeka da razveže jezik...

- On je nju tukao. Šta bi bilo sada kada bih ja gledaocima rekla da je ona osam sati bila vezana za radijator, da je vukao za kosu, da je on jeo keks na krevetu i pio mleko. Ovo je prvi put da sam to rekla javno - kazala je Milena u emisiji "Magazin In".

Foto: Printscreen

Zvezdan je Anu prevario i javno ponizio sa Anđelom Đuričić

Podsetimo, krah braka Ane Ćurčić desio se kada ju je Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Ana je potom ušla u rijaliti kako bi ispričala istinu o njihovom braku, a ovaj ljubavni trougao ne prestaje da intrigira javnost iz dana u dan.

Danas se za Informer oglasio i Moka Slavnić, Zvezdanov otac i legendarni srpski košarkaš, a šta je rekao o optužbama na račun svog sina možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija