• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2023

15:39

NISAM OČEKIVALA DA ĆU DA DOBIJEM ŠAMAR OD NJEGA! Anđela RAZOČARANA u Zvezdana, ali ipak želi da ZATAŠKA njegovu agresiju!

printscreen

Rijaliti

NISAM OČEKIVALA DA ĆU DA DOBIJEM ŠAMAR OD NJEGA! Anđela RAZOČARANA u Zvezdana, ali ipak želi da ZATAŠKA njegovu agresiju!

Podeli vest

Zadrugarka Anđela Đuričić je prošli četvrtak okončala vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je samo par sati kasnije imao intiman odnos sa Majom Marinković. Kada je to saznala, Anđela je nasrnula na Zvezdana u besu, ali joj je on uzvratio šamarom!

Iako je mnogima ovakva Zvezdanova reakcija očekivana s obzirom na to da je više puta ispoljio agresiju prema bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, Anđela je bila iznenađena njegovom reakcijom.

Đuričićeva je bila ubeđena da poznaje njegovu narav i smejala se Aninim suzama kada je rekla da je Slavnić više puta digao ruku na nju. Sada se nešto slično dogodilo njoj, ali je Crnogorka odlučila da zataška njegov potez kako ga drugi zadrugari ne bi nazivali nasilnikom, te da ne bi ispalo da je Ćurčićeva bila u pravu!

 

 

- Kroz kuću ne želim da se to priča, želim da ga odbranim sa te strane. Ne želim da se to čuje i ne dam da se to čuje, bez obzira... Nek ispadne da ja lažem, kraj tačka, to je naša stvar. Ja nisam agresivna, ali sam imala potrebu u tom trenutku ne znam šta da uradim i udarila sam ga dva puta tamo gde ga najviše boli. Sa onim sa čim me prevario, da se tako izrazim... - rekla je Anđela i dodala da ju je, bez obzira što ne želi pred ostalim ukućanima da prizna da je dobila šamar, jako povredilo to što je Zvezdan pokazao da je spreman na to:

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić brani Zvezdana od drugih zadrugara...

Ali mene je mnogo zabolelo što od njega nikada nisam očekivala da ću da dobijem šamar. To me je onako... Ne mogu da objasnim koliko razočaralo... Na svu muku, na sve, to još... E to je taj momenat mog razočarenja i zato neću u kući da objašnjavam ljudima zašto se nikada ne bih pomirila sa njim. Jer sam ja već rekla jednom prilikom da meni kada bi to rođeni otac uradio kako bih ja reagovala, a ne dečko. Kad mi kažu "Dobićeš šamar realnosti", e ja sam ga u tom trenutku dobila. Ali ja to ne mogu da objasnim ljudima u kući zato što ne mogu otvoreno da im pričam. Gledaoci znaju za te stvari, oni u kući ne znaju i ne dam da znaju, zato što bi jedva čekali da kažu "E, nasilnik si, ovakav si, onakav si", a ja to ne želim, zaista. Bez obzira što se posvađam i svašta mu ružno kažem. Ne želim da bude da ga ja pravim takvim.

Đuričićeva kaže da na Maju Marinković gleda kao na svoj spas.

Foto: Printscreen

Odlučila je da ćuti, iako je Zvezdan digao ruku na nju...

Maja ja moj spas. Ko zna šta bih doživela napolju, koliko prevara bih doživela, kakav bi naš raskid bio napolju, možda bi još crnji bio... Maja mi je pokazala da ta veza nije bila za mene koliko god sam se borila za tu vezu. Ali, od tog trenutka kada je pao taj šamar, palo je i razočarenje u njega kao u muškarca. Ne gledam isto muškarce koji imaju smelosti tako nešto da urade ženi i na muškarce koji to ne bi uradili da dođu u koju god poziciju. Nikada to u kući neću reći, ali mi je zbog toga pao u očima. Volim ga i dalje, baš mnogo. Ali to ne menja situaciju da se sve ono desilo i da ja nikada neću moći da pređem preko tako nečega. Šta god pričao, kad je došao u garderober za mnom, nisam ja glupa, znam zašto je došao, ali mene to ne zanima. Nisam to nikada očekivala od njega i nisam to zaslužila - zaključila je Anđela.

Foto: Printscreen

Opet je pogazila svoje principe...

"Pre šamara je bilo čupanje za kosu, hvatanje za vrat, gađanje i jedna ćuška! Šta je poenta 'ćutanja' na sav glas? Ispasti 'mangup', glumiti žrtvu i pre svega toga, poniziti i umanjiti sve što je Ana Ćurčić rekla. Bolest!", "U sve se klela da je nije ošamario... Koja manipulatorka opasna", "Ovo treba staviti kao mernu jedinicu za glupost", "Zamisli šta bi bilo da se to dogodilo napolju van kamera", "Nije očekivala od njega. Koji vic", "Ova bi na du*e progovorila, ali neće da kaže samo da ne ispadne da je Ana bila u pravu. Njoj je samo to bitno. Da Ana ne bude u pravu, da ispada da je lagala da je bio agresivan", "Bolesnica zataškava šamar umesto da na sav glas priča šta je uradio. Lik kaže kako je loša u krevetu, pa najmanje što može da uradi je da mu se osveti. Ali ne, ona se nada pomirenju" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija