• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

11.08.2023

19:40

Zadrugarke će se otimati za njega! Bivši dečko Teodore Džehverović ulazi u "Elitu"!?

ATA Images

Rijaliti

Zadrugarke će se otimati za njega! Bivši dečko Teodore Džehverović ulazi u "Elitu"!?

Podeli vest

Rijaliti "Zadruga 7 - Elita" počinje za dvadesetak dana, a jedan od učesnika ove sezone, kako se saznaje, biće i maneken i bivši dečko pevačice Teodore Džehverović, Anđelo Ranković.

Anđelo će, naime, postati ravnopravni takmičar "Zadruge 7- Elita" i boriće se za 100.000 evra kolika je novčana nagrada za osvojeno prvo mesto.

Ranković je javnosti postao poznat tokom učešća u prvoj sezoni "Zadruge", a njegova turbulentna veza sa pevačicom Teodorom Džehverović bila je glavna tema.

Foto: E-stock

 

Ipak, njihova ljubav nakon rijalitija nije potrajala, te je svako krenuo svojim putem.

Iako Rakovića i dalje pamte po vezi sa Teodorom Džehverović, bivši maneken ističe da nakon kraja njihove ljubavne priče nije stupio u kontakt sa njom, kao i da više ne gaji emocije prema njoj.

Foto: E-stock

 

- Od trenutka prekida naše veze nikada se nismo videli ni čuli. Tako i treba da ostane. Dugo smo bili zajedno, prošli svašta, previše se umorili od svega i oboje shvatili u nekom trenutku da je najbolje da svako krene dalje svojim putem, nije to više bilo to. Ne gajim nikakve emocije, sada je već prošlo mnogo od našeg raskida. Ambiciozna devojka, koja je ispunila sve što je zacrtala - bio je iskren Anđelo, pa priznao da se kaje zbog emotivne veze sa Sandrom Rešić:

- Nisam ni sa njom u kontaktu, da mogu da vratim vreme ne bih nikada stupio u vezu sa njom, bilo nam je lepo kada smo se družili i trebalo je na tome da ostane, to što sam bio iskren i nisam želeo da je zavlačim posle izlaska iz rijalitija mi je donelo više pritiska nego ikada, takođe sam ćutao mnogo i trpeo sve što mi se serviralo.

Anđelo je kasnije bio deo "Zadruge 5" u kojoj je osvojio 5. mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija