• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.07.2024

08:31

"Želeo je da dođe kod mene": Aneli iskreno o odnosu sa Janjušem, priznala da i dalje ima emocije prema njemu

ATAIMAGES

Rijaliti

"Želeo je da dođe kod mene": Aneli iskreno o odnosu sa Janjušem, priznala da i dalje ima emocije prema njemu

Podeli vest

Ahmićeva je istakla da se ne kaje što je bila sa Janjuševićem u vezi, ali da joj je žao zbog svega lošeg što se desilo.

Drugoplasirana učesnica rijalitija "Elita", Aneli Ahmić, iskreno je govorila o svojim emocijama prema bivšem dečku, Marku Janjuševiću Janjušu, a tom prilikom se dotakla i oca njenog deteta, Asmina Durdžića

Aneli je istakla da će sa Asminom jedino imati kontakt preko advokata, jer nakon svega ne želi da se lično susreće sa njim. 

Foto: ATAIMAGES

 

Da li imaš emocije prema Asminu?

- Ne. Sa njim ću da razgovaram preko advokata. Nisam ga kucala, ne znam kako mu ide profil, nisam gledala ni njega, ni Staniju. On je za mene najgori čovek koji se pojavio u mom životu. Nisam još svesna da sam sa njim tri godine delila krevet. Ja sam mislila unutra da će nešto da se desi, a kad sam izašla ništa nisam gledala.

Da li bi Asminu i Staniji pružila ruku pomirenje zbog Nore?

- Ne. Ja o njima ne razmišljam, o Janjušu razmišljam šta se desilo, a o Asminu ne razmišljam ni sekunde.

Foto: PrintScreen/YouTube/Zadruga offilical

 

Da li je Asmin pokušao da te kontaktira?

- Ne.

Da li se kaješ zbog veze sa Janjušem?

- Kajem se zbog svojih postupaka, ne kajem se zbog veze jer je to čovek kog sam najviše volela. Ja slušam svoje srce. Ne gledam u budućnost, ne znam šta će da se desi za mesec ili dva. Abortirala sam dete, bila je takva situacija.

Foto: Tanja Andric

 

Da li još uvek voliš Janjuša?

- Imam emocije.

Šta ti znači da se praviš hladna prema Janjušu, a šalješ ljudima da mu šalju tvoje storije?

- To je nesporazum. To je podrška koja nas želi da spoji, pričali su da on mene zove, a njemu da ja njega zovem. Ljudi me mole da se nađemo. Janjuš je pre neko veče bio u izlasku, prokockao je 10.000 evra, toliko da je u žalosti i da ne želi da slavi. On je te noći želeo da dođe kod mene na vrata. Hteo je da manipuliše, kao što je pričao za Maju. On sad hoće preko mene da dokaže istinu. Meni jeste teško, imam emociju, ali njegovi postupci neće da dozvole da razgovaram sa njim.

Gde planiraš da živiš?

- Još razmišljam, ali Dubrovnik ili Zagreb - rekla je ona za "Pink.rs". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija