• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.08.2024

17:49

Sa majkom i dalje nema kontakt! Miona priznala u kakvom je odnosu sa ostalim članovima porodice

ATAimages

Rijaliti

Sa majkom i dalje nema kontakt! Miona priznala u kakvom je odnosu sa ostalim članovima porodice

Podeli vest

Jovanovićeva je ispričala da se nada da će njen odnos sa porodicom uskoro biti odličan.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su za vreme takmičenja u rijalitiju imali turbulentnu vezu, a kako su sami nakon izlaska iz "Elite" izjavili, njihov odnos se znatno popravio. 

Njih dvoje su juče uhvaćeni u srpskoj prestonici, a sudeći po ponašanju, izgleda da kod njih ne cvetaju ruže. Miona i Ša su delovali hladno, nisu se držali za ruke dok su šetali, a pored toga su i bili na distanci jedno od drugog. Jovanovićeva je sada rekla da su bili u žurbi, kao i da među njima nema nikakvih problema. 

Foto: Tanja Andric

 

Da li misliš da ljudi imaju pogrešnu sliku o Nenadovom i tvom odnosu?

- Nije to pogrešna slika, to je naš odnos koji, nije bio sjajan i bajan, ali se popravlja sada. Sve je idealno i volela bih tako i da ostane. U slučaju da tako bude, biće odlično.

Jedan detalj je privukao svačiju pažnju, a to je da se Ša i ti ne držite ruku, te su se pokrenule spekulacije da su zahladneli odnosi, šta se dešava?

- Danas smo jurili da nađem haljinu za emisiju i kada sam u žurbi ne razmišljam o tome, pritom mi nije normalno da stalno idemo prigrljeni i priljubljeni. Bila sam u velikoj žurbi, gledala sam da sve rešimo i sve je to sređeno. Najnormalnije smo šetali, išli smo u šoping.

Foto: ATA Images

 

Kada su u pitanju odnosi sa porodicom, da li planiraš da ideš kod njih?

- Ići ću sutra ili prekosutra kući, ovih dana. Što se njih tiče, sve je kao što je i bilo, ide ka boljem, u kontaktu sam sa bratom i tatom, naravno da mama čuje kako sam, gde sam i šta sam, naravno da se prenese.

Maja i Stanislav su se pomirili, kako komentarišeš to?

- Previše sam dala na značaju, ne bih komentarisala ništa. Ne zanima me, kao što kažem, previše sam pričala o toj osobi tako da ne bih više davala na značaju, to je prošlost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija