• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/D.G.

23.10.2024

21:09

"Bio sam upućen u sve": Stanislav progovorio o Majinom pomirenju sa Carem, priznao da li je sumnjao u njenu vernost

ATA Images

Rijaliti

"Bio sam upućen u sve": Stanislav progovorio o Majinom pomirenju sa Carem, priznao da li je sumnjao u njenu vernost

Podeli vest

Stanislav Krofak prokomentarisao je pomirenje svoje bivše devojke Maje Marinković i Filipa Cara.

Nakon što je izašla iz "Elite 7", a zatim i stavila tačku na vezu sa Stanislavom Krofakom, Maja Marinković obnovila je kontakt sa Carem, a juče je rešila da istinu o njihovom odnosu obelodani na društvenim mrežama i prizna da su obnovili romansu.

Njeno pomirenje sa Carem prokomentarisao je Stanislav Krofak i otkrio da li je sumnjao u vernost Marinkovićeve dok su bili zajedno.

Foto: Tanja Andric

 

- Mi smo završili nas odnos, nemam ništa protiv toga. Drago mi je ako su oni srećni - rekao je Stanislav, a potom je priznao da li sumnja da su njih dvoje bili u kontaktu i dok je on bio u ljubavnoj romansi sa Majom:

- Ne sumnjam da je bila s njim jer sam ja bio upućen u sve pozive i poruke, sve mi je pokazivala - rekao je Stanislav za Pink.rs. 

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, Maja je juče na društvenoj mreži Instagram objavila da se pomirila sa Carem i da su leto proveli zajedno.

- Dobro veče! Odlučila sam da više ne lažem ni sebe, a ni vas! Evidentno je ko je moja najveća ljubav i bez koga ja ne mogu... Sada mi je lakše jer mi je dosta laganja i bezobrazluka dotičnog gospodina koji ne zna da stane iza svojih postupaka! Leto smo proveli zajedno i to je bilo najlepše vreme u našim životima, pa pošto dotični ima amneziju, i uvek se pravi lud, da ga podsetim na istinu - napisala je Maja na svom Instagram nalogu, a zatim dodala njihovu zajedničku fotografiju.

Na njeno priznanje Car je burno reagovao, tvrdeći da Maja to namerno radi jer bi Aleksandra Nikolić i njihova ćerkica Leona uskoro trebalo da dođu kod njega u Hrvatsku

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija