• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

03.04.2021

20:15

POZNATO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RASIZAM! Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema! Niko ne može da veruje da je to ONA!

Showbiz

POZNATO KOGA SU MEGAN I HARI OPTUŽILI ZA RASIZAM! Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema! Niko ne može da veruje da je to ONA!

Podeli vest

Optužbe za rasizam u britanskoj kraljevskoj porodici, koje su iznete u ekskluzivnom intervjuu podigle su prašinu u celom svetu, međutim princ Hari i Megan Markl odbili su da imenuju osobu koja je pokrenula pitanje o boji kože njihovog sina Arčija

Javnost je dugo nagađala o kome se radi, ali kontroverzna britanska autorka Lejdi Kolin Kembel tvrdi da je u pitanju princeza Ana, kraljičina ćerka i insistira da je Anin komentar pogrešno shvaćen i da se u stvari odnosio na brigu kako će se Megan uklopiti u kraljevsku porodicu, piše "Seven njuz".

Foto: Printscreen You Tube

Princ Hari i Megan Markl

- Hari je zbog pominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. Ana je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu pa je rekla da to neće izazvati probleme samo porodici, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan, koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema - tvrdi Kembelova.

Kraljevska porodica, kao ni Megan i Hari, zasad nisu komentarisali ove tvrdnje.

Podsećamo, Megan je u intervjuu rekla da Arčiju nisu hteli da daju titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija