• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs

30.10.2021

12:04

MISICA ŠOKIRALA SRBIJU, A SADA SE PERE! Valentina se uključila uživo u program: Traže SKIDANJE moje GLAVE, IZVINJAVAM se svojoj ZEMLJI

TV Pink printscreen

Showbiz

MISICA ŠOKIRALA SRBIJU, A SADA SE PERE! Valentina se uključila uživo u program: Traže SKIDANJE moje GLAVE, IZVINJAVAM se svojoj ZEMLJI

Podeli vest

Misica Valentina Petrović koja je izazvala skandal na izboru za Mis interkontinental u Egiptu tako što je pokazala simbol "velike Albanije", uključila se u jutarnji program TV Pink kod Jovane Jeremić i rekla kako nije znala o čemu se radi

- Međutim, to je ispalo totalno drugačije. One su tražile da pokažem njihov simbol. Čak su mi i devojke namestile ruke, nisam ni znala šta je to. Rekla sam one pokažu to, ja sa njima, one pokažu tri prsta i to je to. Ja se sada javno izvinajvam svojoj zemlji i svom narodu. Da sam znala da je to simbol Velike Albanije ja to nikada ne bih pokazala. Iskoristile su me da se igraju, ja sada doživljavam i linč novinara iz Albanije, traže i skidanje moje glave - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink printscreen

Valentina Petrović

Podsetimo, ona je lagala da je slučajno pokazala dvoglavog orla. 

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke...

 - Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost -  pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Bez obzira na ovaj skandalozan potez, ona će ipak nastaviti da se bori za titulu.

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku - rekla je Vesna de Vinča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 2 godine

Šta sve neće uraditi tarad popularnosti. Kako li se osećaju porodice poginulih i nestalih sa KiM ne mogu ni da zamislim.

Solo

pre 2 godine

Odavno je poznato da sve misisce nemaju mnogo IQ inteligencije pa se sve svodi na provokativnom oblacenju i pokazivanju nadarenih segmenta tela, narciznom fotkama i selfiju i na kraju sminkanju po satima provedenih u sobi sve da bi se taj neko primio a specijalno neko ko ima sredstva i standard...A tako je i sa nasom misiscom Valentinom...Zalosno kako je zenski svet zarobljen ogledalom i kamerom.

Djordje

pre 2 godine

Ovakve poluobrazovane i glupe ne bi trebalo eksponirati! Zna se gde im je mesto!

Lala od Banata

pre 2 godine

Bog ili priroda nisu baš previše darežljivi. Retki su oni koji imaju lepotu i pamet u jednoj osobi. Ova devojka je lepa zaključak je ....

Joyce

pre 2 godine

Valentina je prošlost. Više me ne zanima. Ali ima veoma važna stvar koja me i te kako zanima i podiže nivo mog interesovanja u vezi svega predhodno iznetog u njenoj odbrani.Kako to, da nije uspela da privoli takmičarku iz Crne Gore , da pokaže simbol srpstva t.j. tri prsta. To što su albanke pokazale tri prsta, mogu da prihvatim kao njihovu solidarnost sa našom misicom ali gorak ukus celoj priči daje to da je crnogorka pokazala dvoglavog orla ali ne i tri prsta.

Zoran

pre 2 godine

Nije ona odrasla u Tunguziji, pa da ne zna za taj simbol. Naivna je ona ko Francuska sobarica.

MladenBg

pre 2 godine

Kako moze neko da predstavlja svoju zemlju, ko nema pojma sta se u toj zemlji desava. Nema nacina da opere svoju tupost. Sta to znaci, da su joj trazili bilo sta ona bi to uradila. Ni stav, ni znanje, ni mozga.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17