• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

06.02.2022

08:52

VIKTORIJI BEKAM UGROŽENO ZDRAVLJE? Dejvid zabrinut za suprugu - Otkad sam je upoznao...

Showbiz

VIKTORIJI BEKAM UGROŽENO ZDRAVLJE? Dejvid zabrinut za suprugu - Otkad sam je upoznao...

Podeli vest

Dejvid Bekam se brine da će ishrana koju njegova supruga praktikuje već 25 godina, loše da se odrazi na njeno zdravstveno stanje.

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku skoro 25 godina, a čuveni fudbaler je nedavno izrazio zabrinutost za zdravlje svoje supruge. 

Naime, Viktorija ne odustaje od svoje stroge ishrane, a kako je i sama jednom prilikom izjavila, ne voli uopšte da eksperimentiše sa hranom.

Bekam je zbog svoje supruge čak imao problema i sa nekadašnjim trenerom, Ser Aleks Fergusonom, a sada je otkrio da Viktorija već 25 godina jede jedno te isto jelo - ribu pripremljenu na žaru i povrće kuvano na pari!

- Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekim ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko će napraviti izuzetak. Jedino kada je htela da pojede nešto s mog tanjira je bilo kada je nosila našu ćerku Harper i to je bilo neverovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sećam se o kojoj se hrani radilo, ali znam da to nije jela od tada, rekao je Bekam i dodao zašto voli da bude sam kod kuće:

Foto: Reuters

Viktorija i Dejvid Bekam

- Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam boravio u Italiji i Viktorijini roditelji su imali zabavu, ali nisam zbog toga mogao da odem. Tako da nikog nije bilo kod kuće osim mene i sviđalo mi se. Pojeo sam dva najneverovatnija komada mesa. Popio sam neko divno vino kojim sam se počastio i popodne sam gledao fudbal. Uveče sam pripremio hranu na roštilju. Takvi dani i večere su mi najdraži.

Viktorija je relativno skoro otkrila kako smatra da je verovatno najgora noćna mora za restorane:

- Za većinu restorana verovatno sam najgora noćna mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da kuvam hranu na vrlo jednostavan način. Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri, rekla je supruga Dejvida Bekama, koja je otkrila na koji način održava vitku liniju:

- Svaki dan vežbam. Kao što perete zube, tako je moja rutina vežbanje. Obično prvo trčim na traci, a posle sledi trening po programu mog trenera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija