• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2022

15:22

BILA JE FATALNA PLAVUŠA, A SADA NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Glumica otvoreno progovorila o POREMEĆAJU sa kojim se bori GODINAMA (VIDEO)

Showbiz

BILA JE FATALNA PLAVUŠA, A SADA NE SME DA IZAĐE IZ KUĆE! Glumica otvoreno progovorila o POREMEĆAJU sa kojim se bori GODINAMA (VIDEO)

Podeli vest

Jedna od najlepših glumica Holivuda Kim Bejsinger (68) progovorila je o agorafobiji, poremećaju zbog kojeg se poslednjih godina retko pojavljuje u javnosti

Svi su primetili da Kim retko izlazi na javna mesta, ali niko nije znao da se glumica bori sa anksioznim poremećajem.

Kim je gostovala kod koleginice Džejde Pinket Smit gde je otvoreno priznala da se bori sa ovim poremećajem.

ČEŠĆE KOD ŽENA

Agorafobija čini 60 odsto svih fobija otkrivenih kliničkim pregledima. Češća je kod žena, a započinje u adolescenciji ili ranom odraslom uzrastu. Poremećaj često započinje napadima panike, a drugi simptomi uključuju napetost, vrtoglavicu, blaže oblike kompulzivnog proveravanja, strah od gubljenja razuma i depresiju.

Zbog ovog stanja glumica je izbegavala otvorena, javna mesta koja u njoj izazivaju napade panike.

 - Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me je to činilo nervoznom, za sve sam morala da se mučim da shvatim što sad treba da radim -  rekla je i dodala:

Foto: AP/Photo

Kim Bejsinger

 - Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Stvarno je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna što se događa. Sve se ugasilo u meni - dodala je glumica.

U istom podkastu bila je i njena kći Ajrland Boldvin (26) koja je govorila o zavisnosti.

 - U mojoj porodici ima puno slučajeva alkoholizma i zavisnosti od droga. Zbog alkohola i tableta nisam mogla ni da spavam - priznala je Kim.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija