• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.05.2022

09:27

BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU! Pevačica se oglasila EMOTIVNOM PORUKOM!

Showbiz

BRITNI SPIRS IZGUBILA BEBU! Pevačica se oglasila EMOTIVNOM PORUKOM!

Podeli vest

Britni Spirs i njen verenik su radili na proširenju porodice, a sada su se suočili sa strašnim gubitkom.

Britni Spirs nedavno je uspela da se izbori za svoja prava kada je odlukom suda njenom ocu ukinuto starateljstvo koje je imao nad njom 13 godina, a taman kada je pomislila da joj je sve u životu krenulo uzlaznom putanjom, pop zvezda suočila se sa stravičnim gubitkom.

Name, Britni i njen verenik, Sem Ašagari, čekali su svoje prvo dete, a radosne vesti o prinovi pevačica je sa javnosti podelila prošlog meseca.

Koliko želi da se ostvari kao majka, četrdesetogodišnja zveda je u više navrata isticala, zbog čega je svoju sreću odmah podelila sa milionima ljudi, a sada joj se život ponovo promenio iz korena kada je izgubila bebu.

- S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći – napisala je na početku svog emotivnog obraćanja Britni, i otkrila koliko joj situacija teško pada.

To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo pre objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podelili smo tu vest. Naša ljubav je naša snaga – objasnila je pevačica i otkrila da ne odustaje od potomstva.

- Nastavićemo pokušavati da proširimo našu prekrasnu porodicu. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima – poručila je ona na svom Instagram nalogu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija