• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2022

22:16

OGLASILA SE AMBER HERD NAKON PRESUDE!

Reuters

Showbiz

OGLASILA SE AMBER HERD NAKON PRESUDE!

Podeli vest

Amber Herd se oglasila na svom Instagram profilu nakon što je porota na sudu odlučila u korist Džonija Depa

Džoni Dep dobio je tužbu za klevetu protiv Amber Herd, a porota mu je nakon tri dana većanja dodelila 15 miliona dolara!

Herdova je dobila dva miliona dolara odštete od 100 miliona koliko je tražila u protivtužbi.

Dep se nije pojavio na čitanju presude, a Herdova je istu dočekala mirno, bez pkazivanja previše emocija, iako je generalno bila veoma potištena i zabrinuta u trenutku od kad je ušla u sudnicu.

Nakon što je saslušala porotu, zagrlila je svoje advokate i brzo je napustila sudnicu. Ubrzo je poslala i zvanično saopštenje.

 

 

- Razočaranje koje danas osećam nemoguće je opisati. Slomljena sam što hrpa dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju mog bivšeg muža. 

Još više sam razočarana zbog značenja koje ova presuda ima za druge žene. Ovo je nazadovanje. Sat se vraća unazad, u vreme kada su žene koje su odlučile da progovore bile javno osramoćene i ponižene. Odbačena je ideja da nasilje nad ženama treba da se shvati ozbiljno.

Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji.

Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgleda izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka – da govorim slobodno i otvoreno - napisala je glumica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija